mandag den 20. december 2010

iPad tulee koputtamaan edustajainhuoneen ovien

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/ipad-comes-knocking-on-house-of-representatives-door/:
On Usein vaikea arvioida leviämisen elektronisten laitteiden arkeen kun katsot niitä pikku kupla varhaisten omaksujien innostusta. Parempi näköalapaikka näitä asioita voidaan toimittaa mistä syliin hallituksen , kaikkein muutos kestävä paikkaa tahansa maapallolla, ja amerikkalaisten lainsäätäjien että kerroit meille tabletteja, ei lapsia, ovat tulevaisuutemme. Texas edustaja Henry Cuellar äskettäin edustajainhuone kerroksessa iPad perässään, joka luopui kammio n etiketti, jos ei sen sääntöjä. Hän ei ole kuitenkaan yksin, ja toivoo, että parlamentti annostelee sen Omega Man-tyylinen ennakkoluuloja elektroniikan ja sallii niiden laajaa käyttöönottoa vuoteen edustajat. Jos ei muuta, jakaa laskut oikeuden sähköisesti olisi mukava lommo "multimillion" dollari budjetti on nykyisin vuosittain varatun tulostusta. Tehdään se tapahtuu, kaverit.

iPad tulee koputtamaan edustajainhuoneen ovien perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 07:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TUAW | lähde Poliitikko | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar