mandag den 20. december 2010

Kriketti lanseeraa uuden langattoman suunnitelman rajattomasti musiikkia varten 55 dollaria kuukaudessa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/cricket-launches-new-wireless-plan-with-unlimited-music-for-55/:
Stop yhteyttä, jos olet kuullut tätä ennen: matkapuhelin mukana rajattomasti musiikkia tilaus . Nyt, käännä se toisinpäin ja sanoa matkapuhelinverkon harjoittaja oli joka tarjoaa all-you-can download audio buffet - sisäänrakennettu täysin rajoittamaton data-, teksti ja ääni kuukausittain liuskekivi - ja olet periaatteessa saanut uuden 55 dollaria Muve Musiikki suunnitelman Cricket Wireless . Kriketti ei pääse neljästä suuresta Yhdysvaltojen lentoyhtiöihin ja saa edes kattavuus operaattorilta, mutta se ei pidä sitä houkuttelevaa Universal, Warner, Sony ja EMI allekirjoittamasta yli miljoonia kappaleita. Se tulee debyyttinsä uuden Samsung Suede featurephone kuvassa oikealla, joka tulee "erityinen" 4GB Sandisk salattu flash-muistikortti (et tu, slotRadio ?), jotka todennäköisesti suojaa musiikkia uteliailta merirosvo kynnet ... ainakin viikkojen tai kuukausien vie avoimen lähdekoodin repiä se uuteen.

Suede tulee kuulemma mahtuu noin 3000 kappaletta, mikä (esto temput) on peruuttamattomasti sidottu puhelimeen ja soittaa vain siellä, ja hävitä kokonaan, jos käyttäjä lopettaa maksaa Muve suunnitelma. PC Magazine sai lyhyen käytännön kanssa varhaisen version , ja sanoo, että on vähän harmittava audiopakkausteknologiaan, mutta myös Zune-kuten sosiaalisen verkostoitumisen ominaisuuksia myös. Palvelu debyytti CES 6. tammikuuta, ja levitä muihin laitteisiin ja muihin markkinoihin aikana 2011. PR tauon jälkeen!

Jatka käsittelyssä Cricket lanseeraa uuden langattoman suunnitelman rajattomasti musiikkia varten 55 dollaria kuukaudessa

Kriketti lanseeraa uuden langattoman suunnitelman rajattomasti musiikkia varten 55 dollaria kuukaudessa perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 01:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar