mandag den 20. december 2010

YLE: Uusi Google TV kumppanit lykätä suunniteltua CES debyytti ohjelmistopäivityksiä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/19/nyt-new-google-tv-partners-to-delay-planned-ces-debut-for-softw/:
Odotimme nähdä liuta uusia Google TV -powered näytöt ja laatikot CES pari viikkoa, mutta nyt New York Times raportoi luettelo uuden tuotteen kumppaneiden show saattaa olla paljon lyhyempi kuin odotettiin. Syy on raportoitu Googlen viime hetken päätöstä pyytää lisää aikaa työskennellä sen ohjelmisto ensimmäinen, jolloin ei uusia laitteita LG, Sharp ja Toshiba näyttelyssä, jättäen vain Samsung ja VIZIO keuliminen tuotteitaan. Aina suosittu nimeämätön lähteistä nyt tappi ajoitusta seuraavan täydet hyökkäys Google TV laitteita kuin jälkeen yritys täydentää päivitykset myös lisäämällä Android Market ensi vuoden aikana. Tietenkin ChromeOS ja Honeycomb tarjoavat jo runsaasti esimerkkejä katkaista kesken hyvän folks at Mountain View ja niiden laitteiden kanssa, mutta jotkut jo epäilemään, alustan potentiaalia, ja yhtiön kykyä treenata lisenssisopimuksia Hollywood, se "d hyvä nähdä enemmän kuin viime viikolla osittainen facelift merkiksi mitä on tulossa.

YLE: Uusi Google TV kumppanit lykätä suunniteltua CES debyytti ohjelmistopäivityksiä perin ilmestynyt Engadget Sun, 19 joulukuu 2010 21:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde New York Times | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar