mandag den 20. december 2010

Verizon kiusaa Android LTE laitteisto 6 tammikuu CES

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/verizon-teases-android-lte-hardware-for-january-6th-at-ces/:
Huomaa kuinka sanoimme "laitteisto" ei "puhelimia?" Kun otetaan huomioon, että luonnonvaraisten Motorola teaser Juuri näkemämme ja että tiedämme Verizon ja Moto ovat toimi melko tiiviisti Android tabletteja , se on täysin mahdollista, että puhelimet eivät ole pelkästään kohteita Verizon etiketti kun se alkaa vetää kattaa pois sen Ensimmäinen kuluttajien tarpeita LTE pyydykset CES vuonna pari viikkoa. Se, että siellä tulee uusia LTE laitteisto intros Verizon CES ei mitään uutta - ne ovat olleet sanovat niin paljon aikaa - mutta erityinen maininta Android on lohduttava vahvistus siitä, että me luultavasti nähdä HTC Mecha , että nimeämätön LG , ja ehkä tabletti tai kaksi käden sijasta MetroPCS "epätavallinen strategia ottaen dumbphone reitti . 'Bout aika EVO 4G ja Epic 4G oli katsella heidän selkänsä, eikö olekin?

Verizon kiusaa Android LTE laitteisto 6 tammikuu CES perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 13:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink BGR | lähde @ VerizonWireless (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar