mandag den 20. december 2010

CSIRO: n Ngara Internetin välityksellä projekti alkaa Tasmaniassa osoittaa toivoo maaseudun laajakaistayhteyksien

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/csiros-ngara-internet-transmission-project-begins-in-tasmania/:
Vaikea sanoa, jos olet tietoinen, mutta Australian Commonwealth tieteellisen ja teollisen tutkimuksen järjestön (tunnetaan "pyöreän nämä osat CSIRO ) oli ensimmäinen kehittää WiFi viestintämuotojen, joita käytetään yleisesti maaplaneetalla tänään, ja he ovat todella kasana rikkominen oikeusjuttuja todistaa sen. Nyt järjestö on testaamiseksi radikaalia uutta lähestymistapaa ratkaista maaseudun laajakaista ongelma , ja sen sijaan luottaa hiljattain avattu taajuuksien tai muita mustaa magiaa, he yksinkertaisesti joon analogisten TV-antennit tehdä vähän ylitöitä. Yksinkertaisesti sanottuna, Ngara käyttää broadcast tornia jo maalaiskuntien jotka saavat televisiosignaaleja, ja sitten uusi digisovittimen ja muuttaa TV-antenni, se voi kanavoida laajakaista Internetin kaukainen koteihin. Viimeaikaiset testit Tasmania - kohdat on suurempi väestön Devils kuin Earthlings - ovat osoittaneet uplink toimi hienosti, mutta ne ovat silti hyviä tapoja pois saada tietoja ladata. Projektipäällikkö David Robertson arvelee, että se tulee olemaan noin neljä vuotta ennen kuin tekniikka on valmis kaupallisille markkinoille, ja voit lyödä vetoa pohja (Australian) dollari, että me voidaan laskea alas päivää. Ja niin kaikki muutkin kiinni Big Apple ihmettelevät, miksi Jimmy McMillan ei tulla valituksi pormestariksi.

[Kuva kohteliaasti Geoff Ambler / CSIRO]

CSIRO: n Ngara Internetin välityksellä projekti alkaa Tasmaniassa osoittaa toivoo maaseudun laajakaistayhteyksien perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 02:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink CNET | lähde ABC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar