mandag den 20. december 2010

Disneyn suunnitelma "interaktiivinen kakkuja" paljastui patenttihakemuksessa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/disneys-plan-for-interactive-cakes-revealed-in-patent-applica/:
Mmm, kakku - ei muiden makeisten yltävät alue, on se muodossa syntymäpäivä, häät, tai bundt. Mutta emme koskaan odottaneet sen integroitu pico projektori. Mutta se mitä imagineers Disney näyttää suunnittelevan mukaan US-patenttihakemus rakastavasti nimellä "Projektori järjestelmiä ja menetelmiä, joilla tuotetaan digitaalisesti lisätyn vuorovaikutteisen kakkuja ja muita elintarvikkeita." Sovellus sisältää joukon hilpeä havainnollistusta ylisuuria kameroiden projisoida kuvaa ja videota pinnalle leivonnaisia edistämiseksi tarinankerrontaa ja / tai vuorovaikutteisuus, joka on ainutlaatuista ja yksilöllistä. Disney visioi kuvia yhdistetty 3D topografia kakku, että se voi mielessä esimerkiksi silloin, kun pala on parhaillaan leikataan (aloittaa miekka taistella Captain Hook) tai poistaa (vesi kiirehtii täyttämään tyhjiön). Vaikka epäilemme, että löydät nämä käytävillä paikallisessa Best Buy ruokakaupoista lähiaikoina, ehkä haluat tarkistaa saatavuuden seuraavan kerran kirja synttäreille on Disneyland Resort. Jotain kertoo, että näissä voisi olla hitti youngins.

Disneyn suunnitelma "interaktiivinen kakkuja" paljasti patenttihakemuksessa perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 14:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Tietoja Projektorit | lähde Stitch-Britannia | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar