mandag den 20. december 2010

Alienware m17x kannettava tietokone sanoi kärsivänsä virtaan liittyvät GPU tiedotteet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/alienware-m17x-laptop-said-to-be-suffering-from-power-related-gp/:
No, se näyttää ainakin jonkin verran Alienware m17x laptop omistajat vain ei voi saalis tauko. Vaikka edellinen ns DPC latenssi ongelma on ilmeisesti lopullisesti ratkaistu, useat käyttäjät ilmoittavat nyt toinen asia, että on vain käynyt ilmeiseksi, kun aiempi ongelma on korjattu. Kuten on käynyt ilmi, oireet ovat samankaltaisia pätkivä aiheuttamat DPC latenssi ongelma (eli sekavuus), mutta uudet ongelmat ovat syyttää vallan kysymyksistä - eli että GPU ottavat enemmän virtaa kuin kannettava tietokone voi tarjota. Vielä pahempaa on, että se tuntuu kuin korkeimpaan loppuun määritykset ovat todennäköisimmin kokea ongelma, koska he tehokkaasti maxing ulos ja jo maxed-out-järjestelmän. Omalta Dell on ilmeisesti vahvistettu asiaa viimeisimmän tarkistuksen kannettavan tietokoneen, mutta käyttäjien Notebook Review foorumit ovat kertoneet, että yritys ei ole täsmälleen innokas yksinkertaisesti jaella korvaavia jokainen asianomainen (joka näyttää olevan Vain vuorenvarma "korjata" saatavilla).

[Kiitos, Adam]

Alienware m17x kannettava tietokone sanoi kärsivänsä virtaan liittyvät GPU asioita perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 05:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Notebook Review | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar