mandag den 20. december 2010

Inhabitat viikko Green: sähköautot verrattuna, sula suola aurinko, ja uusiutuvan Hyvää Joulua!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/19/inhabitats-week-in-green-electric-cars-compared-molten-salt-s/:
Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.

Sähköautojen otti maan myrskyn tällä viikolla sekä Nissan Leaf ja Chevy Volt virallisesti luovutettu innokkaita asiakkaita - jos olet vielä yrittää päättää välillä, tutustu sähköauto smackdown , joka vertaa kahta EV perustuu niiden tärkeimmät ominaisuudet. Otimme myös spin sisällä Hondan sähkö Fit , ja me esiteltiin futuristinen kotiin joka piti tarpeeksi aurinkopaneeleja täysin periä EV. Sonex lentokone myös ilmaissut Bright Horizons sähkö ilmailuun se valmistui ensilentonsa .

Samaan aikaan Kaliforniassa palaa Newswires antamalla vihreää valoa valtion ensimmäinen sula suola aurinkoenergian projekti , ja San Francisco ilmoitti suunnittelevansa tuottaa 100% energiastaan uusiutuvista lähteistä vuoteen 2020 mennessä. Näimme myös kymmenessä Euroopan maassa luoda suunnitelma rakentaa massiivisen uusiutuvien energialähteiden superverkon Pohjanmerellä, ja me esitteli kaksi kuumaa esimerkkiä puettavat opettaa valjaiden kehon lämpöä - Fujitsun aurinko-lämpövoimaan bändi ja bändi-tuki tyylistä mp3-soitin .

Lisäksi tällä viikolla Inhabitat suunnattu niin loma esittelemällä 6 tuotemerkit häikäisevät LED jouluvaloja , jotka säästävät energiaa ja rahaa, me esiteltiin joitakin innovatiivisia joulukuusille tehty epätavallisia materiaaleja , ja olemme korostaneet ulos suosikki vihreä gadget lahjoja lomien tänä vuonna . Ja kun kaikki nämä esittelee ovat pakkaamattomien tiedämme tarkalleen, mitä tehdä jälkimainingeissa - tutkijat ovat kehittäneet tavan kierrättää 100% materiaalista muovi käärepaperit ja taiteilija Jason Rogenes wowed meidät hänen uskomaton futuristinen avaruusaluksia tehty styroksi käytetään paketti elektroniikka.

Inhabitat viikko Green: sähköautot verrattuna, sula suola aurinko, ja uusiutuvan hyvää joulua! perin ilmestynyt Engadget Sun, 19 joulukuu 2010 22:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar