fredag den 14. januar 2011

Jos työntekijät ostaa omia tietokoneita?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qt6PYBr-cD4/story01.htm:
Paikalliset ID10T kirjoittaa "Tietoturva vs. tuottavuutta. Olemme kaikki kuulleet väitteitä. Useimmat meistä käyttää joitain henkilökohtaisia varusteita työtä, mutta onko se hyvä idea?" Olet töissä. Tietokoneessa on viisi vuotta vanha, toimii Windows XP. Yrityksesi Puhelimessa on pieni näyttö ja ei tiedä, mitä internetissä on. Tyhjäkäynnin kotona on upea, erittäin nopea kannettava, ja oma älypuhelin on estetty saamasta työstä sähköpostitse. On syytä, että : IT varausten on kallista toimintaa. Yritykset voivat taistelu pysyä jatkuvasti teknisen kehityksen nopeus. laitteissa työntekijät ovat kotona ja heidän taskuihinsa ovat usein paljon voimakkaampia kuin heitä varten. Joten mitä jos annat henkilöstö käyttää omia laitteita? Yritykset, kuten Microsoft, Intel, Kraft, Citrix ja maailmanlaajuinen lakiasiaintoimisto SNR Denton näyttävät mielestäni se kunnon idea. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Sony on osoitettava se oli toimivaltainen Sue PS3 Hacker

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b7TNhuCoVL0/story01.htm:
RedEaredSlider kirjoittaa "California tuomioistuin tänään kysyi, että Sony näyttää sen lainkäyttövaltaan hakkeri, joka julkisuutta" karkaaminen "ja PlayStation 3-konsolin. Tuomari Susan Ilston, Yhdysvalloissa käräjäoikeudessa Pohjoinen Kalifornian, sanoi Sony on osoitettava että George Hotz, hakkeri, joka on lähettänyt menetelmä "jailbreaking" PS3-konsoleissa on jonkinlainen yhteys Kaliforniaan, jos Sony on vaatia vahingonkorvausta hänen työstään PS3. " Omalta, Geohot on siirtynyt nopeasti taistella vastaan Sonyn syytöksiä. Hänen oikeudellinen joukkue antoi lausunnon (PDF), ja huomautti lisäksi, "On kasvot Sonyn Motion, TRO turha tässä asiassa. Koodi tarpeen" karkaaminen "Sony Playstation tietokone on Internetissä. Tämä kissa ei tule takaisin pussiin. Itse asiassa Sonyn omien kirjelmien myöntää, että koodi tarpeen karkaaminen Sony PlayStation tietokone on Internetissä. Sony puhuu "suljettu ovi", mutta yksinkertainen tosiasia on, ettei ovi lähellä. koodi pyrki olemaan paikallaan aina Google-haku pois. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Akai iPad-telakka SynthStation 49 ja päivitetään app: silmät on NAMM 2011

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/akais-ipad-docking-synthstation-49-and-updated-app-eyes-on-at/:
Muistan, kun kaikki oli iPhone telakka? Tulevat telakka vallankumous on juuri niin, mutta paljon massiivisempia. Akai on komeilu kuin toimiva versio sen SynthStation 49-näppäin MIDI controllerina NAMM tänä viikonloppuna, ja se on aika paljon sama idea kuin pienemmät iPhone-telakka Synthstation25. Se sanoi, tässä sinulla yhdeksän lyöntiherkkää MPC tyynyjä, erillinen kuljetus jakso, ja 1/4-inch outs. Ja säädettävä iPad telakka, joka on hauska juttu nähdä näppäimistöä. Ohjelmisto-viisasta, tämä nuorempi isompi veli ja perhe tukee myös CoreMIDI - ja päivitetty versio Akai n SynthStation IOS app isompi näyttö, käyttäen lisätään kiinteistöjen jotta hienompaa, suorempi valvoa ääni sekä uuden tallennuksen osa ja samanaikainen rumpu / syntikka sekvensointi. Ei paha pala pakki pad-centric muusikko elämässäsi - etsiä sen laskeutua mereen tämän kesäkuussa 199 dollaria. Tarkista alla tauon video yksikön ja runthrough uuden ohjelmiston.

Jatka käsittelyssä Akai iPad-telakka SynthStation 49 ja päivitetään app: silmät on NAMM 2011

Akai iPad-telakka SynthStation 49 ja päivitetään app: silmät on NAMM 2011 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 16:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Time Warner, Disney ja News Corp bigwigs nousta vastustamaan FCC sääntöjen osalta Comcast-NBC paljon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/time-warner-disney-and-news-corp-bigwigs-speak-up-against-fcc/:
Hei, väistämätön. Se oli pakko tapahtua, ja nyt se on. Kuten Comcast, NBC ja FCC pyrittävä laatimaan määräyksiä yli Comcast ehdottama 51 prosentin buyout NBC Universal, muutama sana suurten mediayhtiöiden tiiviisti play-by-play . Luonnollisesti ennakkotapauksia, jotka on asetettu tämän paljon vaikuttaa tuleviin sopimuksiin tämän tason, ja lobbaajien sekä Disney ja News Corp (sekä Time Warnerin toimitusjohtaja Jeff Bewkes) eivät seisomassa sivustakatsojana enää. Kaikki kolme asut ovat tiettävästi "omalla äänellä koskee tällä viikolla FCC huolissaan siitä, että tällaiset ehdot voivat heikentää omia toimiaan hyötyä orastava online video teollisuudelle."

Olemme kertoneet, että tiedotusvälineet mega-joukot ovat huolissaan siitä, että sääntöjä - jos kädenvääntöä alas - voi häiritä meneillään oleviin neuvotteluihin online video tarjoajien ja puolestaan heille vähemmän vaikutusvaltaa ansaita rahaa ja valvoa niiden sisältöä maailmanlaajuisesti Web. Toisin sanoen, jos NBC Universal on pakko antaa sisältöä sujuvasti kaikkia Internet (eikä vain Comcast), mitä sanoa muuta sisältöä päättäjille ja Internet-palveluntarjoajat eivät myös pakotettu samanlaisia tarjouksia, riippumatta siitä, ovatko he mukana haltuunotto neuvotteluihin? Lienee tarpeetonta sanoa, että olemme läheskään loppuun tämän matkan, ja vaikka mutterit ja ruuvit ovat melko kuivia ajatella, toteutuma voi olla vakavia seurauksia tulevaisuuden katselutottumuksiin.

Time Warner, Disney ja News Corp bigwigs nousta vastustamaan FCC sääntöjen osalta Comcast-NBC käsitellä perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 17:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Patriot Act Up uusimisesta, kukaan ei huomaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GNAAwJz-E_s/story01.htm:
Ponca City, We Love You kirjoittaa "Kun Patriot Act allekirjoitettiin alun perin vuonna 2001, se oli mainostettu väliaikainen toimenpide, koska siinä ääritapauksissa luoma terrorismin uhka. Pelkäävät sen vastustajat oli, että toimeenpanovalta kerran antanut, on harvoin luopuneet. Nyt Tarkastaja ilmoittaa, että Tammikuu 5th, Rep Mike Rogers (R-MI) esitteli lakiesityksen lisätä vielä yhden vuoden pian-to-be-päättyvän Patriot Act, jatkamisesta vasta helmikuussa 2012, ja siirtyminen saattaa tapahtua, kun pienen keskustelun tai väitettä. Jos hyväksytään, tämä on toinen kerta Obaman hallinto on punted kampanjan lupaukset vetäytyä liian valvontatoimenpiteet sallitaan toimia. Viime vuonna laajennus kulunut otsakkeen Medicare Lääkärin maksaminen Reform Act. "Koska hyvin harvoina päivinä kongressin istunto ennen nykyisen määräajan, ja että lakiehdotus republikaaninen sponsori on vain hakee toisen vuoden, mielestäni se on turvallista lukea tätä signalointi sopimuksen koko käytävä laittaa asia pois vielä kerran, "kirjoittaa Julian Sanchez."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Suurin huijaus Vuonna Wikipedian ensimmäinen vuosikymmen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5Nx6fVP_LUs/story01.htm:
jbrodkin kirjoittaa "Wikipedia juhlii 10-vuotissynttäreitä lauantaina, jossa perustaja Jimmy Wales ottaa rakennettu sivusto tyhjästä yksi vaikutusvaltaisimmista kohteisiin Internetissä. Wikipedian tavoite voidaan koota summa kaikkien ihmisten tietoon, mutta se on myös Ehkä paras työkalu olemassa säilyttämiselle Internet huijauksia. Top huijauksia myös opiskelija, joka halpaan koko maailman medialle fake kuolinilmoitus haku, Rush Limbaugh spouting virheellisiin tosiseikkoihin nostetaan Wikipedia, virheellinen ilmoitus Sinbad kuoleman, Stephen Colbert on Afrikkalainen norsu kepponen, Hitler julisteet makuuhuoneen seinällä teini Tony Blair, ja useita fake historiallisia hahmoja keksitty tyhjästä. Wales on ryhtynyt toimiin pää pois ilkivallan sekä estää rekisteröimättömiä toimittajille uusia sivuja ja tilapäistä suojelemista kiistanalaisia artikkeleita, mutta Wikipedian hyvin luonne tekee siitä alttiin huijauksia kuvattu tämän tarinan. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Apple lähestyessä kymmenen miljardia lataukset App Store, pitäisi lyödä ilman Verizon apua

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/apple-nears-ten-billion-downloads-in-app-store-should-hit-it-wi/:
Jostain syystä Apple on asia kymmenen miljardia euroa. Porukka tarjoillaan sen kymmenen miljardisosa iTune nurkan viime vuonna tähän aikaan, ja mikä tärkeintä, toimi se yksi miljardisosa app huhtikuussa 2009 . Vain 1,5 vuotta, yhtiö on nähnyt, että kuva kohota lähes kymmenkertaiseksi, mikä on vaikuttava ole väliä leikkaamista. Tietenkin olemme varsin utelias tietämään, jos tämä kuuluu kahtena lataukset, n. päivitykset ja vain ilmaiseksi tai maksettu apps, mutta riippumatta, ei ole epäilystäkään siitä, että Cupertino (ja aika harvat kehittäjät) on haravointi se tuumaa Tietenkin räjähdys ja iPad varmasti auttanut lisäämään ladata taajuus, ja jos me pitäisi arvata, me halua sanoa, että otan vielä vähemmän aikaa tuplata tämän virstanpylvään. Tiedätkö, kun ensi kuussa tapahtuu . Niin, ja jos olet onnekas riitä, voit pisteet 10.000 dollaria iTunes lahjakortin, jos vain niin tapahtua ladata kymmenen miljardisosa app - varmista, että se hyvä .

[Kiitos, Ali]

Apple lähestyessä kymmenen miljardia lataukset App Store, pitäisi lyödä ilman Verizon apua perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 15:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Apple | Lähetä | Kommentit

Teenage Engineering OP-1 syntetisaattori nyt saatavilla ennakkoon, me kiertue sen kiiltävän uusia ominaisuuksia (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/teenage-engineering-op-1-synthesizer-now-available-for-pre-order/:
Vuonna aikakaudella syntetisaattori-lelu ylikuormitus, OP-1 on ehdottomasti tekee asia asetti lisäksi pakkaus. Se ei olisi yllättänyt meidät, jos se ei koskaan tullut ulos, yksinkertaisesti katoaa eetteriin kuin useimmat liian hyvä-to-be-tosi laitteisto yleensä tehdä. Mutta hieno ruotsalaiset ja Teenage Engineering ovat Anaheim ja NAMM kanssa tuotantomallin lattialle, ja nyt se on todella, todella Facebookiin ennakkoon (sallinette 8 viikkoa valmistus ja jalostus) ja 799 dollaria niiden päällä. On laivalasteittain päivitykset OP-1: n olemme nähneet aiemmin: pieni valkoinen laatta värikäs LCD nyt urheilu joukko erilaisia sekvensointi liikennemuotojen uuden upean värjätä vaikutuksia (kuten nyrkkeilijä ylhäällä lyönti ... get it?), kiihtyvyysmittari ja FM-radio, kaikki asiat. Video kierros kaikki kiiltävä uusia ominaisuuksia tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Teenage Engineering OP-1 syntetisaattori nyt saatavilla ennakkoon, me kiertue sen kiiltävän uusia ominaisuuksia (video)

Teenage Engineering OP-1 syntetisaattori nyt saatavilla ennakkoon, me kiertue sen kiiltävän uusia ominaisuuksia (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 15:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Teenage Engineering | Lähetä | Kommentit

Kaappaus iPhone kuulokemikrofoniliitin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A4uIY4--E-s/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Tutkijat University of Michigan kuvataan, miten kaapata iPhone kuulokemikrofoniliitin valtaan oheislaitteita perustaa kaksisuuntainen viestintä heidän kanssaan, ja käyttöliittymä eri anturit, kaikki ilman jailbreaking iPhonen tai joutuvat maksamaan tuhansien pääsyä Apple Dock Connector. Tämä mahdollistaa opiskelijoiden, hakkereita, ja käsitöihin laajentaa puhelimen toimintoja fyysiseen maailmaan. tiimi lahjoittaa 20 kaapata modules / ohjelmoijia, jotta uusia sovelluksia. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Heikko laatu Alloy syy Shuttle Main Tank Issue

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dPjG_9lpPlY/story01.htm:
BJ_Covert_Action kirjoittaa "NASA insinöörit ovat vihdoin löytäneet perimmäinen syy halkeamia, että on löytynyt Avaruussukkula Discovery tärkein ulkoinen tankki. Säiliö, joka on yksi" Super Kevyt Tank "kehittämiä malleja Lockheed-Martin työllistää alumiini-litium niinikään Lockheed-Martin nimenomaan tässä sovelluksessa. uusi seos on käytetty erilaisia rakenteellisia jäykisteet koko SLWT suunnittelua. Valitettavasti erä tämän seosta tankissa on nyt astutettu Discovery sukkula näyttää olevan heikkolaatuista . seosta on jäykisteet on "kirjava" ulkonäkö verrattuna nimellinen ulkonäkö tyypillisesti käytetään säiliön jäykisteet (ks. kuva artikkelissa). Tämä ulkoasu on osoitus murtuma kynnys on huomattavasti pienempi kuin tyypillinen. NASA on määritetään, testien avulla, että tämä pieni luokka alumiinivanteet on vain 65% murtuma lujuuden nimellinen seoksen tyypillisesti käytetään. NASAn insinöörit ovat keksineet mahdollisuudet korjata ongelman, että ne testaavat parhaillaan varmistaa korjaus ei aiheuta tahattomia seurauksia. NASA suunnittelee ottavansa Discovery sukkula valmis aloittamaan uudelleen 24 helmikuu 2011. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.