fredag den 14. januar 2011

Maailman ensimmäinen huoneen lämpötila puolijohde Plasmon nanolaser luoma Berkeley tutkijoiden

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/worlds-first-room-temperature-semiconductor-plasmon-nanolaser-c/:
Olemme suuria kannattajat ajatus, että kaikki on paremmin lasereita , ja tutkijaryhmä UC Berkeley on luonut uudenlaisen puolijohde Plasmon nanolaser tai spaser, joka voisi lopulta löytää kotiin monien suosikki laitteita. Suuri läpimurto on, että Berkeleyn spaser toimii huoneenlämmössä - edellinen spasers voi vain yllä lasing lämpötiloissa alle -250 ° C - mahdollistavat sen käytön kaupallisissa tuotteissa. Plasmon laserit työtä vahvistamalla pinta plasmons, joka voi olla vain paljon pienemmällä alueella kuin valon hiukkaset täydennetty perinteisen laserit. Tämä mahdollistaa erittäin kaventuneisuuden optiset erittäin korkean erotuskyvyn kuvantaminen, korkea herkkyys biologiset anturit ja optiset piirit 100 kertaa nopeammin kuin sähköisen lajike. Ei sanaakaan siitä, miten nopeasti tekniikka on kaupallisesti saatavilla, joten joudut odottamaan hieman kauemmin ensimmäinen laser tietokone.

Maailman ensimmäinen huoneen lämpötila puolijohde Plasmon nanolaser luoma Berkeleyn tutkijat perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 01:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Technology Review | lähde UC Berkeley | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar