fredag den 14. januar 2011

Sunswift IV, maailman nopein aurinkovoimalla toimiva kilpailija, lehdet GM Sunraycer sen pöly

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/sunswift-iv-worlds-fastest-solar-powered-racer-leaves-gm-sunr/:
Sunswift IV (alias Ivy) voisi näyttää liikkuvan ruokapöydässä, mutta se on todella maailman nopein aurinkovoimalla toimiva auto . Pöydässä on pyörät sai virallisen nyökkäys alkaen Guinnessin World Records viime viikolla, lyömällä huippunopeus 88 km / h (noin 55 km / h) - lähes 10 km / h nopeammin kuin edellinen ennätys-haltija, GM Sunraycer, jossa on silmiinpistävää yhtäläisyyksiä aineeton Android hirviö . Ivy suunnittelema Sunswift, opiskelija-run voittoa yliopistossa New South Wales, saavutti huippunopeuden käyttää 1050 wattia, noin 400 wattia vähemmän kuin Sunraycer, ja suorittaa se levy-Smashing ajaa ilman 25kg akkua se on yleensä pakkaus. Nopeampi kulkee on kellotaajuudella, myös Ivy, mutta Guinness ei ole käsillä vahvistusta.

Sunswift IV, maailman nopein aurinkovoimalla toimiva kilpailija, lehdet GM Sunraycer sen pöly perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 03:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink AutoBlog | lähde Sunswift | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar