fredag den 14. januar 2011

Apple lähestyessä kymmenen miljardia lataukset App Store, pitäisi lyödä ilman Verizon apua

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/apple-nears-ten-billion-downloads-in-app-store-should-hit-it-wi/:
Jostain syystä Apple on asia kymmenen miljardia euroa. Porukka tarjoillaan sen kymmenen miljardisosa iTune nurkan viime vuonna tähän aikaan, ja mikä tärkeintä, toimi se yksi miljardisosa app huhtikuussa 2009 . Vain 1,5 vuotta, yhtiö on nähnyt, että kuva kohota lähes kymmenkertaiseksi, mikä on vaikuttava ole väliä leikkaamista. Tietenkin olemme varsin utelias tietämään, jos tämä kuuluu kahtena lataukset, n. päivitykset ja vain ilmaiseksi tai maksettu apps, mutta riippumatta, ei ole epäilystäkään siitä, että Cupertino (ja aika harvat kehittäjät) on haravointi se tuumaa Tietenkin räjähdys ja iPad varmasti auttanut lisäämään ladata taajuus, ja jos me pitäisi arvata, me halua sanoa, että otan vielä vähemmän aikaa tuplata tämän virstanpylvään. Tiedätkö, kun ensi kuussa tapahtuu . Niin, ja jos olet onnekas riitä, voit pisteet 10.000 dollaria iTunes lahjakortin, jos vain niin tapahtua ladata kymmenen miljardisosa app - varmista, että se hyvä .

[Kiitos, Ali]

Apple lähestyessä kymmenen miljardia lataukset App Store, pitäisi lyödä ilman Verizon apua perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 15:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Apple | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar