fredag den 14. januar 2011

DIY ArduSpider robotti taisteluita lemmikkieläimet, voittaa muut kotitekoinen lahjat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/diy-arduspider-robot-battles-household-pets-beats-other-homemad/:
Joten joulu on tulossa ja tyttäresi pyytää sinua rakentamaan hänelle robotti kun hän näkee sinut rakennuksen niin paljon itse - mitä teet? Voisit rakentaa söpö ja yksinkertainen robotti, tai voit tehdä mitä Jose Julio teki ja rakentaa jotain Arduino perustuva ArduSpider robotti (vuodesta lempinimeltään Sara), jonka hän nyt komeilu kaikkien nähtäväksi. Kuten näette video tauon jälkeen, botti pystyy sekä toimimaan itsenäisesti tai valvoa etänä, ja sen pakkauksissa yllättävän paljon temppuja, mukaan lukien mahdollisuus saada väsynyt tai kyllästynyt, ja jopa joitakin perusasioita voimistelun ja akrobatiaa taidot . Kiinnostunut rakentamaan oman? Löydät kaikki yksityiskohdat ja koodin tarvitset lähde linkkiä.

Jatka käsittelyssä DIY ArduSpider robotti taisteluita lemmikkieläimet, voittaa muut kotitekoinen lahjat

DIY ArduSpider robotti taisteluita lemmikkieläimet, voittaa muut kotitekoinen lahjoja perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 02:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde DIY Drones | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar