fredag den 14. januar 2011

BlackBerry Torch 2: Torch huomattavasti törmännyt silmälasit?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/13/blackberry-torch-2-a-torch-with-significantly-bumped-specs/:
Olitpa rakastavat tai vihaavat suunnittelu Torch , että ei koskaan, jossa tärkein naudanlihan antaa - sen sijaan, että kunnia olisi mennä lattea sisäosat, rajattu pois hirveä, pliisu 480 x 360 näyttö, joka ei ollut liiketoiminnan istuu laitteen pitäisi olla kruununjalokivi RIM: n puhelimen riviin. No, rajaaminen pois villi päivä ja BlackBerry vuotojen ja huhujen haltuunsa BGR tulee uutisia Torch 2 teoksista, jotka saattavat vain tehdä hyvää näitä puutteita (ja paljon enemmän) ansiosta 1.2GHz prosessori, 14.4Mbps kolmitaajuus HSPA , VGA-näyttö alkuperäiseen Torch on sama 3,2-tuuman koko, BlackBerry OS 6.1, ja - kuten jotkut muut vuodot olemme nähneet - integroitu NFC, mikä viittaa siihen, Nexus S ovat alkaneet jotain hyvää tästä. Silmälasit syrjään, joo ... puhelin itsessään on lähes kuollut soittoääni malli korvaa lisäämällä joitakin kromi aksentti ja jossa se hyvä. Jos BGR n lähteet, voit etsiä tämän vuoden kolmannella neljänneksellä AT & T.

BlackBerry Torch 2: Torch huomattavasti törmäsi silmälasit? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 tammikuu 2011 21:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde BGR | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar