fredag den 14. januar 2011

BAE Systems kehittää e-muste camo säiliöitä ja sota-alueella e-lukijat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/bae-systems-develops-e-ink-camo-for-tanks-and-war-zone-e-readers/:

BAE Systems, pitkä tunnettu wargadgets että sokea ja hämärtää , on hiljattain ilmoittanut, että se on kehittämässä sähköistä mustetta naamiointi, joka näyttää kuvat puolelle ajoneuvoa, jotka heijastavat ympäristöä - ja jotka muuttuvat reaaliajassa. Tämä sopii hyvin alueille kuten todettu Afganistanissa, jossa maasto voi vaihdella yksinkertaisista ol 'aavikon beigestä eloisa vihreä, ja - jos se ei hajoa aavikon hiekka - todennäköisesti vaikuttaa paljon vakuuttavampi kuin maali metalliin. (Myös miettiä, onko tämä tekniikka toimi cocktail leningit.) Yritys toivoo saavansa prototyypin neljän vuoden kuluessa, kun taas omasta puolestamme toivomme, että meidän joukot pois alueelta paljon vähemmän aikaa kuin.

BAE Systems kehittää e-muste camo säiliöitä ja sota-alueella e-lukijat perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 10:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Switched | lähde Telegraph (UK) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar