fredag den 14. januar 2011

Time Warner, Disney ja News Corp bigwigs nousta vastustamaan FCC sääntöjen osalta Comcast-NBC paljon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/time-warner-disney-and-news-corp-bigwigs-speak-up-against-fcc/:
Hei, väistämätön. Se oli pakko tapahtua, ja nyt se on. Kuten Comcast, NBC ja FCC pyrittävä laatimaan määräyksiä yli Comcast ehdottama 51 prosentin buyout NBC Universal, muutama sana suurten mediayhtiöiden tiiviisti play-by-play . Luonnollisesti ennakkotapauksia, jotka on asetettu tämän paljon vaikuttaa tuleviin sopimuksiin tämän tason, ja lobbaajien sekä Disney ja News Corp (sekä Time Warnerin toimitusjohtaja Jeff Bewkes) eivät seisomassa sivustakatsojana enää. Kaikki kolme asut ovat tiettävästi "omalla äänellä koskee tällä viikolla FCC huolissaan siitä, että tällaiset ehdot voivat heikentää omia toimiaan hyötyä orastava online video teollisuudelle."

Olemme kertoneet, että tiedotusvälineet mega-joukot ovat huolissaan siitä, että sääntöjä - jos kädenvääntöä alas - voi häiritä meneillään oleviin neuvotteluihin online video tarjoajien ja puolestaan heille vähemmän vaikutusvaltaa ansaita rahaa ja valvoa niiden sisältöä maailmanlaajuisesti Web. Toisin sanoen, jos NBC Universal on pakko antaa sisältöä sujuvasti kaikkia Internet (eikä vain Comcast), mitä sanoa muuta sisältöä päättäjille ja Internet-palveluntarjoajat eivät myös pakotettu samanlaisia tarjouksia, riippumatta siitä, ovatko he mukana haltuunotto neuvotteluihin? Lienee tarpeetonta sanoa, että olemme läheskään loppuun tämän matkan, ja vaikka mutterit ja ruuvit ovat melko kuivia ajatella, toteutuma voi olla vakavia seurauksia tulevaisuuden katselutottumuksiin.

Time Warner, Disney ja News Corp bigwigs nousta vastustamaan FCC sääntöjen osalta Comcast-NBC käsitellä perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 17:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar