fredag den 14. januar 2011

Keepin 'it real väärennös: Nokia N9 ei odota kypsä MeeGo käynnistää Kiinassa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/13/keepin-it-real-fake-nokia-n9-doesnt-wait-for-mature-meego-to/:
Kuten N8 , joten on N9. Nokian ensimmäisen MeeGo laitteen odotetaan yleisesti olevan puhuttu N9 ja urheilu dia QWERTY-näppäimistö, mutta sen pitkänomainen aikaa markkinoilla on antanut Kiinan KIRF taiteilijoiden mahdollisuus voittaa Suomen omien laitteella. Jäsentäminen yhdessä vuotanut kuvia ja ehkä joitakin sisäpiirin tietoa emme taholle, jotkut viekas ihmiset ovat koonneet yli 14mm ohut liukusäädin, varustelu se 3-tuumainen näyttö, etu-ja taka-päin kameraa, Bluetooth, WiFi, FM-radio, microSD-korttipaikka, kaksi SIM valmiuksia, ja lähes täysin metallinen rakenne. OS on jonkinlainen Symbian kaksoisolento, kun hinta on mitä suurimmassa määrin edullinen 700 yuania (106 dollaria). Sinun täytyy vain löytää oikea torilla Shenzhen saada omasi.

Jatka käsittelyssä Keepin "se todellinen väärennös: Nokia N9 ei odota kypsä MeeGo käynnistää Kiinassa

Keepin 'it real väärennös: Nokia N9 ei odota kypsä MeeGo käynnistää Kiinassa perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 tammikuu 2011 18:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar