fredag den 14. januar 2011

Powermat n 2011 tuote roadmap: värikäs iPhone tapauksissa pidentää paristojen ja lisää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/13/powermats-2011-product-roadmap-colorful-iphone-cases-extended/:
Suuri osa tästä tavaraa oli osoittanut pois julkisesti ensimmäistä kertaa CES viime viikolla, mutta ajattelimme, että voisi olla mielenkiintoista saada kaikkea mitä langatonta lataamista yritys Powermat on vuonna 2011 yhteen kätevään paikkaan - ja juuri sitä täällä slide deck on tehnyt meille. Ensimmäiset tuotteet on suunnitteilla tälle vuodelle ovat latauksen tapauksessa Nokia N8 , suunnattu jo Q2, yhdessä kahden laitteen kannettava latauksen matto, joka sisältää sisäänrakennetun akun (7800 mAh!), joka lupaa jopa neljä täyttä älypuhelin maksuja samalla pysyä kokonaan pois verkosta, etsiä niitä ajaa 40 dollaria ja 130 dollaria, vastaavasti. Myöhemmin neljänneksellä, saat valkoinen kaksiyksikköinen matto (kaikki Powermat pyydyksistä on musta juuri nyt, joten se on mukavaa vaihtelua ja vauhti), useita värillisiä iPhone 4 tapauksissa BlackBerry Torch tapauksessa ja 80 dollaria niin nimeltään Power! Asia varten iPhone 4, joka yhdistää ulkopuolisen 1800 mAh akku lisää mehu mennä.

Siirryn kolmannen neljänneksen aikana, näet kaksi-Power One-laite matto voidaan kytkeä joko seinään tai USB-portti 40 dollaria, autoteline, että induktiivisesti lataa Powermat-yhteensopivan laitteen, ja iPod touch tapauksessa. Lopuksi 1X ladattava Mat tulee myöhään Q3, pakkaus joitakin määrittelemätön (tai ainakin listaamattomien) määrä mehua matto näyttää suunnilleen samanlainen nykyisen yhden laitteen matto, joka on jo markkinoilla, kuten Powermat muut akkukäyttöinen matot , tämä antaa sinulle mehua laitteet kun et lähelle pistorasiaan, ja se tulee olemaan saatavilla 70 dollaria. Osuma galleria täyskannellisia!

Powermat n 2011 tuote roadmap: värikäs iPhone tapauksissa pidentää paristojen ja enemmän alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 tammikuu 2011 21:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar