fredag den 14. januar 2011

Motorola Atrix lyömällä 1. maaliskuuta mukaan AT & T asiakirja vuotaa?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/motorola-atrix-hitting-march-1st-according-to-atandt-document-lea/:
Motorola sanoi sen fantastinen modulaarinen dual-core älypuhelin Atrix 4G näyttäisi ensimmäisellä neljänneksellä - ja se etsii kuin laite on niin myöhään, että ensimmäisellä neljänneksellä, sillä voidaan hoitaa ilman täysin bumming meidät ulos. Epäilty AT & T sisäisiä asiakirjoja löysivät tiensä käsissä Android Keski, joka määritellään 1 maaliskuu julkaisupäivä luurin, sekä huomauttaa pentaband radiotaajuuksia, jotka voisivat auttaa sitä vaeltaa globaalisti, mutta luultavasti ei olla mukava T-Mobile tiedot. Ja mitä, rukoilla kertoa, on Atrix 4G? Meidän täytyy olettaa et asui luolassa aikana CES, jos haluat kysyä, mutta olemme enemmän kuin valmiita tuomaan sinulle jopa nopeudella kuumin erä show - klikkaa tästä , tästä ja tästä .

[Kiitos, Ahmad A ]

Motorola Atrix lyömällä 1. maaliskuuta mukaan AT & T asiakirja vuotaa? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 00:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Electronista | lähde Android Keski | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar