fredag den 14. januar 2011

Kysy Engadget: paras ei-räikeä ATX puolivälissä torni talousarvioon gamer?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/13/ask-engadget-best-non-garish-atx-mid-tower-for-the-budget-gamer/:
Tiedämme sinulla kysymyksiä, ja jos olet tarpeeksi rohkea pyytää Maailman vastauksia, tässä pistorasiaan tehdä niin. Tällä viikolla Kysy Engadget kysymys on tulossa meille Zach, joka tarvitsee uuden kodin hänen PC sisäosat. Jos etsit lähettää kyselyn oman, pudota meille rivi kysy [at] Engadget [dawt] com.
"Eri syistä, aion olla siirtymässä tietokoneeseen noin paljon useammin pian, ja minä etsin uuden tietokoneen tapauksessa, että on suhteellisen helppo tehdä noin. Periaatteessa en tarkoita Tällainen tapaus kahvalla (t) alkuun. On ATX puolivälissä torni, ja haluaisin sitä niin halpaa kuin voin saada ilman, että olisi kamala (minulla ylikellotettu prosessori ja erillinen jäähdytyslaite, joten se on hyvin tuuletettu ).

En ole fani räikeitä tapauksia on paljon LED - Olen erityisen todellakaan pidä vihreä / sininen LED (Saan todella kyllästynyt minun nykyinen tapaus, joka on katettu-out-sininen). Saatan olla viileä punainen tai oranssi, vaikka. Kuitenkin kaikki estetiikka tulla toinen apuohjelma ja hinta. "
Zach, me like your style. Olet luultavasti hyvin matkallanne tulossa mies, ja hienostunut sellainen. Tässä toivoen saat kuormien samoin hienostunut vastauksia hienostunut naisten ja miesten alle.

Kysy Engadget: paras ei-räikeä ATX puolivälissä torni talousarvioon gamer? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 tammikuu 2011 23:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar