fredag den 14. januar 2011

Fujitsu julkisti Esprimo FH99/CM, touts se maailman ensimmäinen lasit ilman 3D desktop

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/fujitsu-unveils-esprimo-fh99-cm-touts-it-as-the-worlds-first-g/:
Nähtyään Sharpin 10,6 lasit ilman 3D-näytön viime syyskuussa jätimme vakuuttunut siitä, että parallaksi este 3D tekniikka oli kaukana ja valmis prime-time, ja sitten pääsimme varten pullon aspiriinia. Mielenosoitukset Intel ja Sony CES-messuilla tänä vuonna osoittautui kuitenkin, että paljon voi muuttua neljän kuukauden ajan ja toivomme Japanin kollektiivinen silmän näkö, että Fujitsun Esprimo FH99/CM pöytätietokoneen seuraa tätä trendiä. Tämä johtuu siitä, Fujitsu väittää, että se on maailman ensimmäinen lasit ilman all-in-one, ja se on tarkoitus käynnistää vuonna maan 25. helmikuuta mahtava +3.100dollari hintalappu. Kaikki tämä taikina saavat ostajat paljain silmin 23-tuumainen täyden HD-3D-näyttö sekä huippuluokan ominaisuuksia, kuten Blu-ray-asema 3D Blu-ray-tuki, 2 GHz Core i7-prosessorin, 4GB muistia, 2TB kiintolevy ja kaksi USB 3.0-porttia. Ei sanaakaan siitä tietokone maa yhdysvalloissa, mutta jos se ei Toshiba on vihjannut ne voisivat täyttää tyhjiö lasit ilman 3D PC omaa mennessä vuoden 2011 lopulla . Silti emme suosittele polkee 3D lasit vielä.

Fujitsu julkisti Esprimo FH99/CM, touts se maailman ensimmäinen lasit ilman 3D desktop perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 07:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Crunch Gear | lähde Fujitsu.jp | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar