fredag den 11. marts 2011

Parantaminen Nature's Top Kierrätä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d_Sb2WoIxtE/Improving-Natures-Top-Recyclers:

aarondubrow lähettää tämän pätkä artikkeli Texas Advanced Computing Center: "miljardien vuosien, sienet ja bakteerit ovat kehittyneet entsyymit muuntavat runsaasti selluloosa kasvinosat otetaan sokerit käyttää energianlähteenä ylläpitämään elämää. On hyvä temppu, mutta Valitettavasti nämä entsyymit eivät toimi tarpeeksi nopeasti ... vielä. Joten laskennallisen tieteen klo NREL yhteistyössä suuri kokeellinen entsyymin tekninen ryhmä, joka yrittää ymmärtää ja suunnitella parannettu entsyymejä ... alentaa biomassasta jätepolttoaineen palvella maailman väestöstä (abstrakti). "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Game Maker sanoo 40% iTunes-sovelluksen Buys ovat petokset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f7ILSdSNDpE/Game-Maker-Says-40-of-iTunes-In-App-Buys-Are-Fraud:

chicksdaddy kirjoittaa "Hong Kong-pohjainen Lakoo, valmistaja Empire Online peli sanoo, että 4 / 10 in-sovelluksen ostot käyttäjille IOS version MMORPG ovat vilpillisiä, ja kautta vaarantaa iTunes tilejä. Mutta Apple on umpikuuro korvaan sen avunpyyntöihin lopettaa vääriä toimintaa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






NASA Host Open Source Summit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ffgE5DQY950/NASA-To-Host-Open-Source-Summit:

PyroMosh kirjoittaa "" Maaliskuun 29. ja 30. NASA järjestää ensimmäisen Open Source huippukokouksessa Ames Research Center Mountain View, Kalifornia. Tapahtuma kokoaa yhteen insinöörejä ja poliittiset vaikuttajat NASA ja arvostettuja jäseniä avoimen lähdekoodin yhteisö voi keskustella haasteita olemassa avoimen lähdekoodin puitteet, ja ehdottaa muutoksia, jotka helpottaisivat NASA kehittää, vapauttaa ja käyttää avoimen lähdekoodin ohjelmistoja. " On mukava nähdä NASA pysyä hengen antaa ja ottaa, että OSS on rakennettu. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






iPad 2 rivi katsella: muutama, ylpeä, läpimärkä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/11/ipad-2-line-watch-the-few-the-proud-the-soaking-wet/:


Viime yönä et voi kävellä kadulla New Yorkissa tulematta vakavasti liottaa ja murskaan sateenvarjo, mutta et todellakaan usko, että se lopettaa nämä hullu Apple fanit, ethän? Ainiin, iPad 2 rivit kokonaisuudessaan voimaan NYC ja ympäri maata - Me kuulemme on jo lähes 150 vuoden Kuutio Manhattanin tulokset muiden linja Austin, Fort Lauderdale, Palo Alto ja enemmän. Ja kertomukset online-tilauksia ei toimituskuluja 2-3 viikkoa nyt, olemme olettaen nämä jonot ovat vain lisääntymään muutaman tunnin. Se on tietysti meidän vanha kunnianarvoisa perinne tuo sinulle kuvia niistä uskomattoman rohkea linja-istujia, ja me voidaan tehdä vain, että iltapäivällä ja illalla. Otamme lähdet napata joitakin laukauksia omaa pian ja tuo sinulle hymyilee ja kyyneleitä, mutta siihen asti osuma tauko muutaman olemme lähetetty tähän mennessä. Niin, ja onnea kaikille!

Jatka käsittelyssä iPad 2 rivi katsella: muutama, ylpeä, läpimärkä


iPad 2 rivi katsella: muutama, ylpeä, läpimärkä perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 maaliskuu 2011 14:30:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Mitä Data Mining Yritykset tiedä sinusta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PGWkOQM3md0/What-Data-Mining-Firms-Know-About-You:

storagedude kirjoittaa "Aika kirjailija Joel Stein vietti kolme kuukautta oppiminen mitä tietoja kaivosyhtiöt tietää hänestä. Saatuaan kaikki yritykset olivat profiloitu hänestä (osa siitä virheellisiä) - henkilötunnus, ikä, siviilisääty, uskonto, tulot, velat, etuja, selailu ja menojen tottumukset - hän oli yllättävä reaktio: itsetyytyväisyyteen. "... kumma, sitä enemmän olen oppinut data mining, vähemmän huolissaan olin. Toki olin yllättynyt siitä, että kaikki nämä yritykset ovat todella pitää pysyvästi tiedostoja minulle. Mutta en usko, että he tekevät mitä tahansa heidän kanssaan, että ei minua haittaa. Olisi suojaa herkille ryhmille, ja hallituksen täytäntöön poisjäänti olisi suuri vastuu. Olen kuitenkin melko varma, että , kuten minä, useimmat ihmiset eivät käytä tätä mahdollisuutta. ihmiset, jotka todella löytää Mainosvalintojen sivu - ja näitä on kansan aika huomioon yksityisyyden - vain 1 8 pyytää jättäytyä seurataan. levätä, ilmeisesti, vain haluavat lukea yksityisyyden suojaa koskevat säännökset. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






<em>Doom</em> Luoja sanoo Direct3D on nyt parempi kuin OpenGL

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZA2IfPJKQzM/emDoomem-Creator-Says-Direct3D-Is-Now-Better-Than-OpenGL:

arcticstoat kirjoittaa "räiskintäpeli kummisetä ja OpenGL intoilija John Carmack on paljastanut, että hän nyt haluaa Direct3D OpenGL sanomalla, että" inertia "on pääsyy siihen, miksi id Software on juuttunut cross-platform 3D API vuotta. Eräässä haastattelussa, co-perustaja id Software sanoi, "Olen itse sitä mieltä, että Direct3D on hieman paremmin API tänään." Hän lisäsi, "Microsoft oli rohkeutta jatkaa tekee merkittäviä ristiriidassa muutoksia parantaakseen API, kun taas OpenGL on pidätellyt yhteensopivuus ongelmia. Direct3D käsittelee monisäietekniikan paremmin, ja uudemmat versiot hallinnoida valtion paremmin."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Smartphone laite tunnistaa syöpää h

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/e8oFJPWsC2c/Smartphone-Device-Detects-Cancer-In-an-Hour:

kkleiner kirjoittaa "Tutkijat Center for Systems Biology Massachusetts General Hospital on integroitu microNMR laite, joka tarkasti tunnistaa syöpäsolut ja integroituu älypuhelimen (abstrakti). Vaikka vain prototyyppi, tämä laite mahdollistaa kliinikko poimia pieniä soluja massa sisällä potilaan analysoimaan näyte paikalla hankkia tulokset tunnissa, ja siirtää tulokset muiden kliinikot ja osaksi potilastietoja nopeasti. Kuinka paljon laite maksaa tehdä? 200 dollaria. Vakavasti, älypuhelimet juuri oman Samuel L. Jackson-herra lompakko. " Reader Stoobalou muistuttaa muita syöpään liittyvien uutinen, että Norja tutkijat ovat löytäneet ryhmä geenejä, jotka lisäävät henkilön riski kehittää keuhkosyöpään.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






VocaLive, IRIG Mic, iPhone juonittelevat luoda laulu lahjakkuus, joissa niitä ei ole

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/11/vocalive-irig-mic-iphone-conspire-to-create-vocal-talent-where/:


Kun ajattelee sitä, iPhone-pohjainen rig jonka avulla kuka tahansa tehdä kunnollinen laulu vaikutuksia kamppeet noin taskussaan kuulostaa katastrofiin. Katsokaa, että herrasmies myynninedistämistarkoituksessa kuva yllä, esimerkiksi: kaikki me tiedämme, hän kuulostaa yhtä viikko yksi American Idol hylkää - mutta kiitos ihmeitä modernin teknologian ja noin 80 dollaria menoja käteisellä, hän luulee itseään Seuraavan Clay Aiken. Ah, no, ei kannata yrittää pysäyttää tämä juna. Uusi 20 dollaria app. kutsutaan VocaLive (siellä on myös ilmainen versio) IK Multimedia sisältää 12 reaaliaikaista efektiä voidaan ketjuttaa enintään kolmen vuoden ajan, sekä tallennin, joka voi ajaa jopa neljä kappaletta lisämaksusta. Voit käyttää iPhone sisäänrakennettu mikrofoni tai handsfree jos haluat - mutta "paras" tulos voi ennakkoon yhtiön +59,99dollari IRIG Mic että ilmoitettiin jo tammikuussa , joka liitetään puhelimen kuuloke jack ja ominaisuudet toinen liitin reaaliaikaisen seurannan. Joko niin, ystävät ja perhe ovat varmasti nopeasti pahoillani.

VocaLive, IRIG Mic, iPhone juonittelevat luoda laulu lahjakkuus, joissa niitä ei ole alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 maaliskuu 2011 13:39:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde IK Multimedia (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Sony paljastaa hinnat ja koot &quot;Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttää siltä, ​​että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.


Google esittelee Domain estämisestä haku

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iQo6vVjUGVI/Google-Introduces-Domain-Blocking-To-Search:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Olemme viime aikoina keskusteltu uuden Chrome laajennus, joka otettiin käyttöön estää määritelty sivustot eivät näy hakutuloksissa. Nyt Google on ottanut käyttöön uuden ominaisuuden, joka piilottaa tulokset toivottuja verkkotunnuksia suoraan hakusivulle. Tämä on vielä toinen tapa löytää lisää siitä, mitä haluat Googlen estämällä sivustot et halua nähdä lainkaan hakutuloksen. ns. asiantuntijat vaihtavat "tai" online eHow ohjaamaan "olisi ensimmäisenä minun estetyt." Toinen siisti hiljattain täydennetty käyttöönotto Resepti View, joka lisää syvyyttä ruoanvalmistukseen hakuja.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


Valmistautua massiivinen maanjäristys huijauksista

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h1kbbesaAn0/Prepare-For-Massive-Wave-of-Earthquake-Scams:

wiredmikey lähettää tämä lainaus Security viikko: "Tänään traagisten tapahtumien 8,9 richterin maanjäristys ja tuloksena tsunami, niin surullista kuin se onkin, on unelma huijarit ja huijarit ympäri maailmaa. traagiset tapahtumat ovat aina jotain huijarit käyttävät hyödykseen, mikä auttaa ne saalistavat ja hyödyntämään viattomia uhreja. huijauksista jo leviävä Facebook, joka alkoi muutamassa minuutissa sen jälkeen, kun uutiset rikkoi sekä maanjäristyksestä Japanissa. Kuten minä kirjoitan tätä, huijarit ovat kovasti työtä, rekisteröinti uusia verkkotunnuksia ja cranking ulos malleja niiden väärennös lahjoitus sivustot. Tämän jälkeen on valtava määrä roskapostia, Tweets kautta hermona ja Facebook virkaa, koska huijarit vaihde jopa pyytää lahjoituksia ympäri maailmaa. " Kattavuuden maanjäristyksen ja tuloksena tsunami on edennyt, kokoelmat videoita ja kuvia näytetään laajuus tuhoa. NY Times antaa erinomaisen pisteeseen, että asiat olisivat voineet olla paljon huonompi, jos ei rakentamismääräykset ja järistys kestävä suunnittelu. Hätätila julistettiin yksi Japanin ydinvoimaloita, kun maanjäristys jäähdytys ongelmia toisen reaktorin. Ei säteily vuotoja on raportoitu, ja US Air Force on auttanut tuomalla jäähdytysneste ilmateitse.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Miguel de Icazan käytettävyyteen ja avoimuus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ISkI0YIV2j8/Miguel-de-Icaza-On-Usability-and-Openness:

doperative huomauttaa kommentteja Miguel de Icaza on taistelu käytettävyyden monissa ohjelmistot: "De Icazan käyttää OpenSUSE päätoimiseksi työpöytä (GNOME-käyttöliittymä, tietenkin), sanoo hän tykkää Linux parempi kuin Windows, ja sanoo Linux-ytimen on myös superior-ja MacOS-ytimeen. "ottaa lähdekoodin järjestelmä on upea. Mahdollisuus laajentaa järjestelmä on upea", hän sanoo. Mutta hän huomauttaa, että oma järjestelmissä on etuja - kuten video-ja audio-järjestelmät harvoin tauko. "Vietin niin monta vuotta taisteli Linux ja jotain uutta on rikki joka kerta", hän sanoo. "Me avoimen lähdekoodin yhteisö, emme tunnu tajuavan meidän toimittava yhdessä, kun on kyse ymmärtämisen tarpeet loppukäyttäjien työpöydällä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.