fredag den 11. marts 2011

VocaLive, IRIG Mic, iPhone juonittelevat luoda laulu lahjakkuus, joissa niitä ei ole

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/11/vocalive-irig-mic-iphone-conspire-to-create-vocal-talent-where/:


Kun ajattelee sitä, iPhone-pohjainen rig jonka avulla kuka tahansa tehdä kunnollinen laulu vaikutuksia kamppeet noin taskussaan kuulostaa katastrofiin. Katsokaa, että herrasmies myynninedistämistarkoituksessa kuva yllä, esimerkiksi: kaikki me tiedämme, hän kuulostaa yhtä viikko yksi American Idol hylkää - mutta kiitos ihmeitä modernin teknologian ja noin 80 dollaria menoja käteisellä, hän luulee itseään Seuraavan Clay Aiken. Ah, no, ei kannata yrittää pysäyttää tämä juna. Uusi 20 dollaria app. kutsutaan VocaLive (siellä on myös ilmainen versio) IK Multimedia sisältää 12 reaaliaikaista efektiä voidaan ketjuttaa enintään kolmen vuoden ajan, sekä tallennin, joka voi ajaa jopa neljä kappaletta lisämaksusta. Voit käyttää iPhone sisäänrakennettu mikrofoni tai handsfree jos haluat - mutta "paras" tulos voi ennakkoon yhtiön +59,99dollari IRIG Mic että ilmoitettiin jo tammikuussa , joka liitetään puhelimen kuuloke jack ja ominaisuudet toinen liitin reaaliaikaisen seurannan. Joko niin, ystävät ja perhe ovat varmasti nopeasti pahoillani.

VocaLive, IRIG Mic, iPhone juonittelevat luoda laulu lahjakkuus, joissa niitä ei ole alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 maaliskuu 2011 13:39:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde IK Multimedia (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar