fredag den 11. marts 2011

Sony valmistelee Cyber-shot kamera 3G solukkoverkkoyhteyksistä?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/10/sony-working-on-a-cyber-shot-camera-with-3g-cellular-connectivit/:


Jos lämmin, rauhoittava aaltojen IEEE 802.11 on säteilevä alas sijainnin, on varmasti useita tapoja lähettää kuvia suoraan kamerasta pilvi, mutta Sonyn kertoman prototyyppien kamera, ei tarvitse yhden baari WiFi päästä Voit ladata päälle. Ystävämme on gdgt mainita anonyymit lähteet, jotka sanovat Sonyn sai kameran sisäänrakennettu 3G-modeemi toimii, ja me emme puhu kamerakännykällä. Vaikka Sonyn kännykkä CMOS -anturit voivat olla parempi , gdgt sanoo prototyyppi yksiköstä tulee luultavasti oma piste-ja ampua, vaikka julkaisu kertoo heidän myyrät eivät ole varma, se todella tulossa markkinoille. Jos se kuitenkin, tässä toivoen, että se sisältää joitakin Whispernet joten meidän ei tarvitse jalka kuukausittain tai (kauhistus sentään) per kuva Bill!

Sony valmistelee Cyber-shot kamera 3G solukkoverkkoyhteyksistä? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 maaliskuu 2011 20:58:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde gdgt | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar