fredag den 11. marts 2011

Intel Turbo Boost on MIA uusia 13 tuuman MacBook Pro?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/11/intel-turbo-boost-is-mia-on-new-13-inch-macbook-pro/:


Jos uskoit teidän uusi 13 tuuman MacBook Pro Core i7 CPU on Turbo Boost tiensä pohjoiseen että oletuksena 2.7GHz kellotaajuus, pyydämme sinua ystävällisesti lopettaa teidän ennakointi. Kaksi erillistä arvosteluja laptop ovat ilmoittaneet utelias tapauksessa sen Core i7-2620M-prosessori ei ole automaattisesti overclock itse, miten se pitäisi. Intelin dual-core siru on omiaan ja maksiminopeus 3.4GHz, mutta arvioijat eivät pystyneet saamaan sitä enää yli sen kuvan säädölle testaus Applen uusin 13-incher. Korkeat lämpötilat havaittiin (pohjoiseen 90C / 194F) kuin todennäköinen syypää, Notebook lehdessä myös löytää sen kone kuristettu alas 798MHz koska lämmöntuotto kysymyksiä. PC Pro teoretisoi, että Apple tahallaan poistanut Turbo Boost-toiminnot tässä MBP malli säilyttämiseksi sylissä ja ylpeytesi olemasta kaltattu sulattamalla osat. Tämä olisi järkevää meille, ja hei, se on silti nopea kone, mutta ei Turbo nopeasti.



[Kiitos, Markus]



Päivitys: AnandTech n tulokset ovat ristiriidassa edellä, Anand väittää, että "Ei ole mitään keplottelu täällä, dual-core 2,7 saa lyödä suurimpaan taajuuksilla." Tuntuu meidän täytyy pitää kaivaa saada pohjalle tämä.

Intel Turbo Boost on MIA uusia 13 tuuman MacBook Pro? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 maaliskuu 2011 05:10:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde PC Pro , Notebook lehti | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar