onsdag den 13. juli 2011

Uusi "Last Dinosaur" Etsi Backs Asteroid Extinction

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zKQmbyZrrcI/New-Last-Dinosaur-Find-Backs-Asteroid-Extinction:

Nimetön lukija kirjoittaa "uusien fossiilisia löytö on ehdottanut, että dinosaurukset olivat elossa asti kunnes asteroidi vaikutus, eikä kuolla sukupuuttoon vähitellen ilmastonmuutoksen takia tai merenpinnan tasolla, kuten aiemmat teoriat ovat ehdottaneet."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kustannukset laajakaistan Joka maaseuturakennukselta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7wMRlVxS2Bo/The-Cost-Of-Broadband-In-Every-Rural-Home:

dave562 kirjoittaa "Kun analyysi tehokkuutta 2009 elvytysohjelman (American Takaisinperintä ja uudelleeninvestointikautta Act 2009 tai Arra), yksi ohjelmista, jotka oli tutkittu oli hankkeen tuoda laajakaistayhteyksiä maaseudun Amerikkaan. todellisia mielenkiintoista piipahti ulos. lainaten artikkeli: "Eisenach ja luolat katsoin kolme aluetta, jotka saivat ärsyke varat, ja lainoina ja suoriin tukiin, laajentaa laajakaistayhteys Varsinais Montana, Northwestern Kansas, ja Koillis Minnesotassa. kotitalouksien mediaanitulosta näillä alueilla on välillä 40.100 dollari ja 50.900 dollari. mediaani kotiin hinnat ovat välillä 94.400 dollari ja 189000 dollari. " Joten kuinka paljon se maksoi per laskutusjaksolta kotitalous saada heidät laajakaistayhteys? Huimat 349.234 dollari, tai monet kerrannaisina kotitalouden tuloista, ja huomattavasti enemmän kuin kustannukset kotona itse. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






USA haluaa kuljettajia Test Wireless Auto Safety Tech

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/36FrCgvGQss/US-Wants-Drivers-To-Test-Wireless-Auto-Safety-Tech:

coondoggie kirjoittaa "Voiko uusi langaton Auto turvajärjestelmät toimivat todellisessa maailmassa ja miten kuljettajat vastata? Sitähän Yhdysvaltojen liikenneministeriön toivoo selville lähikuukausina sillä tällöin satoja kuljettajia kuudessa eri puolilla maata kokeilla viimeisimmän viestintävälineissä kontrolloiduissa tilanteissa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Wearable laboratoriotakkia TV pakkauksissa tuhansia LED, päänsä Burning Man (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/13/wearable-lab-coat-tv-packs-thousands-of-leds-heads-for-burning/:



Toki olemme nähneet iPad hatut ja lisätyn todellisuuden tatuointeja , mutta 60-tuumainen näyttö sopii tuntia kuluvat kuumassa Nevadan autiomaan aurinko? No se on vain hullua puhua. Usko tai älä, yhden Dave Forbes rakennettu juuri sen: 12V akkukäyttöinen, 160 x 120 pikselin näyttö pystyy näyttämään standardi NTSC analoginen video in-tasku iPod. Tuloksena on suorastaan ​​uskomatonta, mutta kun olet rakentamassa puettavat laboratoriotakkia perustuva televisio tuhansia lediä ja pari piirilevyt, ominaisuuksia, kuten hengittävyyttä ja vettä siirtävä taipumus unohtaa. Forbes vietti kuusi kuukautta luomisessa perimmäinen gadget, joka todennäköisesti tekee varsin värikäs splash kun hän osoittaa sen pois ensi kuussa Burning Man . Mutta usean kuukauden ajan sitoutumista ja 20.000 dollari hintalappu, emme voi olla ihmettelemättä, mitä tämä "Brainiac" olisi voinut keksiä oli hän ohjata näitä resursseja kohti super-lipevää tech projekti massojen sijaan.

Jatka lukemista puettavat laboratoriotakkia TV pakkauksissa tuhansia LED, päänsä Burning Man (video)


Wearable laboratoriotakkia TV pakkauksissa tuhansia LED, päänsä Burning Man (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 heinäkuu 2011 15:36:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde Cathode Corner | Lähetä | Kommentit

Sony HD-PG5U USB 3.0-asema asettaa perheen etusijalle, toimii parhaiten muiden Sonys

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/13/sony-hd-pg5u-usb-3-0-drive-puts-family-first-works-best-with-ot/:


Plug Sonyn uusi 180g levyasema tietokoneelle ja saat kunnollisen USB 3.0 varastointi sekä muutama esiasennettu ohjelmisto, joka väittää nopeuttaa siirtoja yli USB 2.0. Underwhelmed? Meitäkin. Mutta hetkinen - koukku tämä vauva jopa joitakin että muiden Sony koristetavara sinulla lojuu ja se tulee vapauttaa kasan lisäominaisuuksia. Se voi tallentaa lähetyksiä suoraan pois Bravia TV , esimerkiksi, joten voit katsella niitä myöhemmin toisessa laitteessa. Se tulee myös Hoover jopa kuvamateriaalia suoraan uusi Handycam (kuten DCR-SX21E tai DCR-SR21), poistaen tarpeen käyttää tietokonetta. Ja kun olet valmis, voit liittää HD-PG5U PS3: lle ja katsella kaikki AVCHD videot takaisin kautta Filmy app - jälleen, tietokonetta ei tarvita. Nyt, jos Sony olisi tehnyt jotain vastaavaa kanssa MemoryStick, meillä olisi voinut kääntää alas vihaa . Täydellinen yksityiskohtia PR.

Jatka lukemista Sony HD-PG5U USB 3.0-asema asettaa perheen etusijalle, toimii parhaiten muiden Sonys


Sony HD-PG5U USB 3.0-asema asettaa perheen etusijalle, toimii parhaiten muiden Sonys alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 heinäkuu 2011 15:17:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Trusted arvioita | | Lähetä | Kommentit

Vaaroista Amateur Astronomy Afganistanissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XYtru4s4_PU/The-Dangers-Of-Amateur-Astronomy-In-Afghanistan:

Nancy_A kirjoittaa "Useimmat tähtiharrastajat itsestään selvänä, että he voivat vain mennä ulos ja nauttia katsella yötaivasta kohtaamatta monia ongelmia. Mutta jotta tähtiharrastajat Afganistanissa yksinkertaisesti perustaa kaukoputken pimeässä alueella, ne on käsiteltävä enemmän vakavia komplikaatioita, kuten varmista alue on selkeä maamiinoja, ei herättää epäilyksiä Talebanin tai paikallispoliisille, ja katselin ulos mahdollisten pommitusten by US / UK / Afganistanin sotilasliittoon. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






RIM aikoo käynnistää seitsemän älypuhelinten BlackBerry OS 7 "lähikuukausina"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/13/rim-aims-to-launch-seven-smartphones-with-blackberry-os-7-in-th/:


Se voi näyttää siltä kuin se menettää jatkuvasti älypuhelin sotaa, mutta Research in Motion on ainakin Valmistautuminen seuraavaan taisteluun vahvistuksia. Yhteistyö toimitusjohtajat Jim Balsillie ja Mike Lazaridis ilmoitti tämän viikon vuosittaisen yhtiökokouksen että seitsemän uutta OS 7-powered BlackBerry älypuhelinten on asetettu käynnistetään lähitulevaisuudessa. Koska yritys kamppailut vastaamaan taloudellisista tavoitteista johtuu viivästyksistä, se luottaa siihen, että vapauttaa suuren määrän älypuhelimet kuitenkin tekee niin kurja Q1 ja saada RIM taas raiteilleen vuoden loppuun mennessä. Tämä näyttää olevan katkera toisin kuin aiempien huhut yhtiön romutetaan muissa hankkeissa tehdä tilaa sen QNX "superphone."



Ei sana annettiin joko Executive siitä, mitkä puhelimet voimme odottaa, eikä tarkkoja päivämääriä kun nämä laitteet tulevat saataville. Meillä on myös ole kuullut jos Lihavointi Touch -sarja on mukana osana merkitsevät lanseerauksesta lähtien näyttää olleen lykätty. Lazaridis mainitut viiveet ovat seurausta hänen yrityksensä yrittää vastata (lue: ei saa ylittää) kuluttajien odotuksia, ja että RIM tulee "tulla ulos eteenpäin" in älypuhelin kilpailussa. Nyt se ylimääräinen luottamusta, ellei execs oli luottamuksellinen kanssa nimettömän kirjeen-kirjailija , mutta se on vaikea pala nieltäväksi.



[Kuva kohteliaisuus CrackBerry ]

RIM aikoo käynnistää seitsemän älypuhelinten BlackBerry OS 7 "lähikuukausina" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 heinäkuu 2011 14:33:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Guardian UK | Lähetä | Kommentit

Apple spin-off Isännät Enterprise App Store

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8XHQfPsZXTI/Apple-Spin-Off-Hosts-Enterprise-App-Stores:

Nimetön lukija kirjoittaa "Viime vuonna Apple hiljaa valtuutettu tuotemerkkien App tallentaa sen OTA (over-the-air)-protokollaa, ja nyt Apple spin-off tarjoaa ensimmäisenä hosting-palvelu käyttää OTA luoda vaihtoehtoisia App varastot iOS laitteet, kuten iPhone ja iPad. Yksi ensimmäisistä on Ciscon App Jääkaappi (cool verkostoituminen Apps), mutta tusinan verran muita Fortune 500-yrityksistä on myös allekirjoittanut. Ja tänä syksynä, Apperian lupaa lisätä Android Apps sen palvelun, jonka avulla yksi -stop-shopping tuotemerkkien Apps Storesta isännöi pilvissä. Toistaiseksi näitä Store on työntekijöille vain, mutta vuoteen 2012 mennessä Apperian väittää se tulee tarjoamaan vaihtoehtoista App varastot meille muille "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sony S1 ja S2 käytännön

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/13/sony-s1-and-s2-hands-on/:


Nyt Sony on kaatunut harjoittaja-yksinomaisen papuja ainakin yksi sen tablets, S2 clamshell, yhtiö ystävällisesti antoi meille mahdollisuuden saada joitakin pitkään odotettu käytännön aikaa niin se ja sen sisarus, S1 liuskekivi. Ja kun se tuntuu hoidamme uusi Honeycomb Android tablet joka toinen päivä, nämä ainakin tullessaan joitakin melko epätavallinen muodossa tekijät. Toisaalta, sinulla S1, 9,4 tuuman numero, jonka pyöristetty kiila profiili oli suunniteltu jäljittelemään taitettu aikakauslehti. Vastakkaisella ääripäässä, siellä S2, joka avaa paljastaa Twin 5,5-tuumainen näyttö - kaikki enemmän uutuus, koska olemme tuskin nähneet Android 3.0 käytössä laitteita, jotka eivät ole 10 tuuman näytöt. Valitettavasti meillä oli vain muutaman minuutin penkoa, ja erityisesti meillä olisi mielellään viettää enemmän aikaa uppoamassa meidän hampaita osaksi Sonyn spin Honeycomb. Nyt kuitenkin nauttia näistä lähikuvia alla ja pään ohi taukoa joitain vaikutelmia.



Jatka lukemista Sony S1 ja S2 käytännön


Sony S1 ja S2 käytännön alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 heinäkuu 2011 13:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .


Viewsonic V3D241wm tietokonenäyttö 3D

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen on esitellyt uuden näytön, joka on teknologia hetkellä muodissa 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa latenssi on 2 ms, 300 cd kirkkauden, kontrastin ja 20.000.000:1 virkistystaajuutta 120Hz, taajuus valmistajasta riippuen nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä valuuttavarantosaamisten olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tehdä tätä hintaa kun saat olla myynnissä Espanjassa.


Lisätietoja | Viewsonic


Adobe ja Sony luoda kilpailuun laittaa Air apps Android tablets

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/13/adobe-and-sony-create-contest-to-put-air-apps-on-android-tablets/:

Sony S2 ja Air

Normaalisti emme kata, mutta kilpailu Air App Challenge Sonyn ja Adobe ansaitsee joitakin erityistä huomiota. Miksi? No, yhden, Air ei ole juuri lähtenyt aivan kuten Flash päättäjät olivat toivoneet - erityisesti langattoman teknologian ala. Ja kaksi, että uusi S2 tablet on menossa on joitakin apps, jotka on suunniteltu hyödyntämään sen kahdessa näytössä. 200000 dollari käteisenä palkinto myönnetään kehittäjille, jotka lietsoa paras luomuksista nimenomaan tulevan Sony Honeycomb laitteita käyttäen Adoben Flash-plus-selaimeen. Haasteet ovat osoittautuneet toimiviksi menneisyydessä kannustaa kiinnostusta laitealustoille Android New Yorkin suuriin tietokantoihin tietoa. Jos kilpailu onnistuu se voisi kääntää tuon pienen taitto Sony päässä romaanin suunnittelu tulee ainutlaatuinen ja vakuuttava tuote. Jos todella täytyy tietää enemmän, koko PR on tauon jälkeen.

Jatka lukemista Adobe ja Sony luoda kilpailuun laittaa Air apps Android tablets


Adobe ja Sony luoda kilpailuun laittaa Air apps Android tablets alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 heinäkuu 2011 13:44:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Tietokone Oppii Kieli pelaamalla pelejä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1rd5pK3G4WY/Computer-Learns-Language-By-Playing-Games:

Frans Faase kirjoittaa "Perustamalla sen strategioita tekstistä käsin, tietokone päättelee sanojen ilman ihmisen valvontaa. Paperi Learning to Win lukemalla oppaita Monte-Carlo framework (PDF) kerrotaan, miten tietokoneohjelma onnistuu pelissä Civilization II käyttäen virallinen ottelu käsikirja sellaisena strategiaopas. Tässä ohjekirjassa käytetään suuri sanavarasto 3638 sanaa, ja koostuu 2083 lauseita, jokainen keskimäärin 16,9 sanaa. Tällä Ohjelman avulla se onnistumisprosentti 45%: sta 78 % pelaa peliä. Ei aiempaa tietoa käytetystä kielestä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.