onsdag den 13. juli 2011

RIM aikoo käynnistää seitsemän älypuhelinten BlackBerry OS 7 "lähikuukausina"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/13/rim-aims-to-launch-seven-smartphones-with-blackberry-os-7-in-th/:


Se voi näyttää siltä kuin se menettää jatkuvasti älypuhelin sotaa, mutta Research in Motion on ainakin Valmistautuminen seuraavaan taisteluun vahvistuksia. Yhteistyö toimitusjohtajat Jim Balsillie ja Mike Lazaridis ilmoitti tämän viikon vuosittaisen yhtiökokouksen että seitsemän uutta OS 7-powered BlackBerry älypuhelinten on asetettu käynnistetään lähitulevaisuudessa. Koska yritys kamppailut vastaamaan taloudellisista tavoitteista johtuu viivästyksistä, se luottaa siihen, että vapauttaa suuren määrän älypuhelimet kuitenkin tekee niin kurja Q1 ja saada RIM taas raiteilleen vuoden loppuun mennessä. Tämä näyttää olevan katkera toisin kuin aiempien huhut yhtiön romutetaan muissa hankkeissa tehdä tilaa sen QNX "superphone."



Ei sana annettiin joko Executive siitä, mitkä puhelimet voimme odottaa, eikä tarkkoja päivämääriä kun nämä laitteet tulevat saataville. Meillä on myös ole kuullut jos Lihavointi Touch -sarja on mukana osana merkitsevät lanseerauksesta lähtien näyttää olleen lykätty. Lazaridis mainitut viiveet ovat seurausta hänen yrityksensä yrittää vastata (lue: ei saa ylittää) kuluttajien odotuksia, ja että RIM tulee "tulla ulos eteenpäin" in älypuhelin kilpailussa. Nyt se ylimääräinen luottamusta, ellei execs oli luottamuksellinen kanssa nimettömän kirjeen-kirjailija , mutta se on vaikea pala nieltäväksi.



[Kuva kohteliaisuus CrackBerry ]

RIM aikoo käynnistää seitsemän älypuhelinten BlackBerry OS 7 "lähikuukausina" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 heinäkuu 2011 14:33:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Guardian UK | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar