onsdag den 13. juli 2011

Google Henkilöstö Up On patenttilakimiehiin ja asiantuntijat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/R1y_TqZHsBw/:

Ei ole mikään salaisuus Google ei Haetaan lisää patentteja lisätä sen salkun. Haku jättiläinen äskettäin menettänyt tarjouksen Nortelin n 6000 matkaviestinnän ja langattoman patentteja yhteenliittymä teknologian yritykset kuten Apple, Microsoft, RIM, ja Sony. Kuten kollegani MG Siegler kirjoitti tuolloin Google ohjaa alle 1000 patenttia, mikä on alhainen verrattuna joihinkin kilpailijoihin. Google on tällä hetkellä omistaa 701 patenttia yhteensä taas Microsoft myönnettiin 3121 patenttia viime vuonna. Valitettavasti, koska Google ei omista Suuri patenttien määrä, yhtiö edelleen haavoittuva ja patenttioikeudenkäynti.


Ehkä siksi Google on henkilöstöä ylös Patenttiasianajajat, virkailijaa ja oikeudellisia asiantuntijoita. Sen oikeudellinen työluetteloita sivu , Google etsii täyttää kuusi patentteihin liittyvää tehtävissä kuten patenttiasiamiehen, patentti neuvon, patentti docketing virkailija, patenttioikeudenkäyntien neuvon, patentti paralegal, ja strateginen patenttilisenssisopimusten ja yritysostojen johtaja.


Esimerkiksi strategisten patenttilisenssisopimusten ja yritysostojen johtaja arvioi ja arvot mahdollisia patentti hankinta ja lisensointi mahdollisuuksia, ja neuvottelee näillä kaupoilla (alias löytää enemmän patentteja Google).


Lisäksi etsitään uusia patentti mahdollisuuksia, Google on myös merkittävä patentti oikeusjuttu käsitellä- Oracle puku. Elokuussa Oracle haastaa Googlen yli sen Android käyttöjärjestelmä, jonka mukaan Google on rikkonut seitsemän Java liittyvää patenttia OS ja sen Dalvik virtuaalikone. Oracle pyrkii palkinnon miljardeja Google, ja se on epäilemättä huonoja uutisia Google ja Android jos Oracle voittaa tämä.


Photo Credit / Flickr / walknboston




Ingen kommentarer:

Send en kommentar