onsdag den 13. juli 2011

Cowon D3 firmware päivitys tuo Android 2.3, nyt kohtelee sormien sekä korvia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/13/cowon-d3-firmware-update-brings-android-2-3-now-treats-your-fin/:


Hei, high roller. Jos splurged on Cowon on kaunista, syvästi kallista D3 Plenue , olet luultavasti ihmetteli, kun saat luultavasti päivittää Android 2.1. No, se päivä on tänään, koska yhtiön julkaissut päivitetyn, Gingerbread-pohjainen firmware. Uusi koodi lisätään joitain sekalaisia ​​uusia ominaisuuksia - Uniajastin musiikin app, jotkut enemmän musiikkia hakuvaihtoehtoja, ja VoIP - ja pitäisi parantaa järjestelmän vakautta. Se lupaa myös parempi kosketus reagointikykyä, joiden toivomme lievittää hitaus , joka teki pikku PMP niin vaikea käyttää. Jos vastaavanlaista turhautumista kanssa D3 teki siitä tyylikäs paperipaino, liitää yli lähteeseen linkkiä nähdäksesi onko päivitys rauhoittaa kipua.



[Kiitos, Stefan]

Cowon D3 firmware päivitys tuo Android 2.3, nyt kohtelee sormien sekä korvia alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 heinäkuu 2011 11:31:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Anythingbutipod | lähde Cowon | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar