onsdag den 13. juli 2011

Philly paperit edellytykset tarjota asiakkailleen edullisia Android tablets jotka tekevät kauhea häkistä vuori (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/13/philly-papers-to-offer-subscribers-discounted-android-tablets-th/:


Koska Internet on ohittanut sanomalehdet kuin tietolähteen mukaan vakuuttava lukijat pulittaa taikinaa online-uutiset on osoittautunut ylämäkeen taistelun . Nyt kaksi asiakirjaa yrittää uutta lähestymistapaa: houkutella asiakkaita alennettuun Android tablets ja valmiiksi sisältöä apps. Philadelphia Media Network, joka omistaa Philadelphia Inquirer ja Philadelphia Daily News, suunnittelee pilottiohjelma elokuun puoliväliin joka tarjoaa noin 2000 tablets, onnistuessaan se voisi laajentaa enemmän lukijoita. Yhteenlaskettu hinta laitteisto ja yhdestä kahteen vuotta päivittäin merkintähinta olisi noin puolet vähittäiskaupan. Tähän mennessä olemme muutamia yksityiskohtia siitä, mitä saat vastinetta rahoille, mutta odottaa WiFi tablet isolta valmistajalta, 3G ja / tai 4G mahdollista tulevaisuudessa. Jos olet kaupungin veljellisen rakkauden ja haluat lisätietoja tästä alkuvaiheen suunnitelma, katso video tauon jälkeen.

Jatka lukemista Philly paperit edellytykset tarjota asiakkailleen edullisia Android tablets jotka tekevät kauhea häkistä vuori (video)


Philly paperit edellytykset tarjota asiakkailleen edullisia Android tablets jotka tekevät kauhea häkistä vuori (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 heinäkuu 2011 00:32:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Liliputing | lähde Adweek | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar