onsdag den 13. juli 2011

Sony HD-PG5U USB 3.0-asema asettaa perheen etusijalle, toimii parhaiten muiden Sonys

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/13/sony-hd-pg5u-usb-3-0-drive-puts-family-first-works-best-with-ot/:


Plug Sonyn uusi 180g levyasema tietokoneelle ja saat kunnollisen USB 3.0 varastointi sekä muutama esiasennettu ohjelmisto, joka väittää nopeuttaa siirtoja yli USB 2.0. Underwhelmed? Meitäkin. Mutta hetkinen - koukku tämä vauva jopa joitakin että muiden Sony koristetavara sinulla lojuu ja se tulee vapauttaa kasan lisäominaisuuksia. Se voi tallentaa lähetyksiä suoraan pois Bravia TV , esimerkiksi, joten voit katsella niitä myöhemmin toisessa laitteessa. Se tulee myös Hoover jopa kuvamateriaalia suoraan uusi Handycam (kuten DCR-SX21E tai DCR-SR21), poistaen tarpeen käyttää tietokonetta. Ja kun olet valmis, voit liittää HD-PG5U PS3: lle ja katsella kaikki AVCHD videot takaisin kautta Filmy app - jälleen, tietokonetta ei tarvita. Nyt, jos Sony olisi tehnyt jotain vastaavaa kanssa MemoryStick, meillä olisi voinut kääntää alas vihaa . Täydellinen yksityiskohtia PR.

Jatka lukemista Sony HD-PG5U USB 3.0-asema asettaa perheen etusijalle, toimii parhaiten muiden Sonys


Sony HD-PG5U USB 3.0-asema asettaa perheen etusijalle, toimii parhaiten muiden Sonys alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 heinäkuu 2011 15:17:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Trusted arvioita | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar