onsdag den 13. juli 2011

Nioncom n pico-projektori varustettu mini-tablet saa demoed video

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/13/nioncoms-pico-projector-equipped-mini-tablet-gets-demoed-on-vid/:

Niocom mini-tablet

Joten, Nioncom vieläkään ole saanut sen MemoryKick Vision ulos ovesta vielä (yhtiö on ajanut käytettävyyden vuoden 2011 jälkipuoliskolla), mutta pico projektori varustettu "mini-tablet" on vielä elossa ... vaikka se ei niin hyvin. Ihmiset on Picopros saivat käsiinsä prototyyppi yksikkö yhtiö kuitenkin mitä he manhandled ei ollut täsmälleen Vision. Sen sijaan he Leikittelimme mallilaitemarkkinavaiheesta että sported pienempi näyttö (3,5 tuumaa vs. 4,3) ja 4 Gt Flash-muistilla sijasta 500GB kovalevy - muuten molemmat ovat samanlaisia ​​laitteisto näkökulmasta. Joten, vaikka tämä on varmasti askel oikeaan suuntaan tekee, sinun anteeksi eikä jää hivenen skeptinen noin sen pitäisi, tulevaa julkaisua. Tutustu surmasi videoita tauon jälkeen, ja osuma lähde linkkiä täydellinen vaikutelmia.

Jatka lukemista Nioncom n pico-projektori varustettu mini-tablet saa demoed video


Nioncom n pico-projektori varustettu mini-tablet saa demoed videolta alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 heinäkuu 2011 10:12:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde PIcopros | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar