mandag den 8. august 2011

Sony paljasti hinnat ja koot Onko Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai ovat tyytymättömiä maksaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joka ei vielä tiedetä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimillä on ilmestynyt joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40GT1 40 tuuman NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuuman malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


Battlefield 3 ei ole tulossa Steam, mutta EA on todellinen syy

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/oox77khBSBU/battlefield-3-not-coming-to-steam-ea-provides-good-reason.ars:



Pelaajat ovat olleet huolissaan jo jonkin aikaa heidän kyky ostaa Battlefield 3 alkaen Steam, ja EA on nyt säädetty virallinen lausunto asiasta: kunnes venttiili muuttaa politiikkaa, peli ei saatavilla suosituin digitaalisen jakelun palvelu Yhdysvalloissa. Mukaan EA, tämä ei ole niiden kutsua, se johtuu siitä, että Valve on rajoittanut miten sisältöä voidaan jakaa pelejä myydään Steam.


Vaikka tämä ei voi olla mitä haluat kuulla, EA on piste.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Uusi Google + laajennus Lisää Real-Time Code yhteistyötään sen oleskelupaikkoja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/G_AdR5yzVrQ/:

google_plus_logo

Kehittäjä, joka aiemmin tuonut meille Facebook Friend viejä , Mohamed Mansour, on luonut uuden, kokeellinen Google Chrome laajennus, joka tuo tekstiin perustuvaa asiakirja yhteistyöominaisuudet Google + oleskelupaikkoja. Niille teistä ei ole vielä perehtynyt kaikkiin G + terminologiaa, oleskelupaikkoja ovat monen henkilön videokeskusteluominaisuutta Googlen sosiaalisen verkostoitumisen palvelu, joka tukee jopa 10 henkilöä kerrallaan.


Tämän uuden Hangout laajennus, nyt voit tehdä enemmän kuin vain chat - voit tehdä yhteistyötä tekstipohjaisia ​​tiedostoja. Mansour ehdottaa tämä olisi suuri laajennus kehittäjät voivat käyttää koodia yhteistyötä, esimerkiksi.


Buggy, mutta toimii


Muutama varoitukset, ennen kuin jatkamme: Tämä laajennus on "hirvittävän buginen" (Mansour sanoin, ei minun). Se on alfa tuote tarkoitus olla technology preview, ei jotain pitäisi odottaa käyttää reaalimaailman tai kriittisille tilannetta millään tavalla. Se ei näytä toimivan Mac-tietokoneissa joko. Yritetään ladata laajennuksen MacBook Pro sain virheilmoituksen. Minun Windows 7 PC, mutta se toimi.


Laajennus on kehitetty ilman pääsyä Virallinen Google + API (Application Programming Interface), koska sellainen asia ei vielä ole olemassa. Toisin sanoen, kuten kaikkia Google + Chrome laajennukset tasalla, se rankaisematta hakata.


On myös aivan mahtava.


Tekniset tiedot


Mansour kertoo oleskelupaikkoja hetkellä powered käyttäen perintö Google Wave-tekniikka ja jQuery Google Shared Spaces. Rakentaa laajennus, hän jäljitteli YouTube Hangout Gadget ja pysäytti kaikki viestit tulevat Google Wave laajentamista. Laajennus lähetyksiä yksilöllinen tunnus, joka on tallennettu Wave, että jokainen osallistuja voi lukea, kun he liittyä. Tämä tunnus on pysyvä ja että Hangout istunto vain.


Se on melko monimutkainen hakata, Mansour myöntää. Onneksemme hän Lähetetty koodi GitHub jotta muut voivat osallistua.


Kuinka käyttää


Voit käyttää laajennus, asennat lisäosan Chrome verkkokauppa , sitten pään yli Googlelle + ja aloita Hangout. Ei ole mitään sinun täytyy tehdä - teksti-editointi-liittymä näkyy suoraan Hangout ikkunan yläpuolella video näytöt.


Mutta jotta muut Hangout osallistujia jakamaan koodia kanssasi, nekin pitää asentaa laajennus.


Laajennus on mahdollistanut tuella John Barrington Craggs ja Jake McCuistion, Mansour kertoo. Jos antaa sen kuvan, kerro kuinka hyvin se menestyi sinulle.







Khosla, Greylock, Andreessen Horowitz Put $ 16,5 Yrittäjyyden Cloud App Management Startup Okta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cIgdQbnNQtg/:

okta

Enterprise pilvi App rahastoyhtiö Okta on nostanut 16500000 dollaria vuonna B-sarjan rahoitusta Greylock Partners, Khosla Ventures, Andreessen Horowitz ja patoluukku. Tämä tuo yrityksen kokonaisrahoituksesta on 28.000.000 dollaria.


Okta on pilvi Sovellusten hallinta-palvelua. Okta n alustan avulla yritykset voivat hallita niiden käyttäjien, sovellusten ja tietojen sekä pilvi ja palomuurin takana. Startup perusti Todd McKinnon , entinen VP of Engineering menestyksekkäimmistä pilvi-pohjainen yritys tasalla, Salesforce.


Koska McKinnon kertoo, Okta tarjoaa alustan yrityksille hallita yrityksen IT. Hän kertoo, että perinteinen turvallisuuteen ja hallintaan alustat eivät tule toimimaan pilvi. Kun siirrytään pilvi, IT-järjestelmänvalvojat haasteena on turvata ja valvoa käyttäjien ja pääsy, yksinkertaistaa hyväksymistä ja skaalaus näistä sovelluksista, ja samalla varmistaa, että liiketoiminta on optimoimalla sovellusten pilvi.


Yritykset, jotka käyttävät pilvi-pohjaisten sovellusten kuten Salesforce ja Google Apps tarvitsevat identiteetti ja hakemistopalvelu, pilvi paikka, jossa he voivat tallentaa käyttäjien profiileja ja paljon muuta. Okta antaa IT-johtajat kyky ylläpitää keskitetysti yhdessä hakemistossa ja kopioida tämän kaikille pilvi sovelluksia.


Yhtiö käynnisti tuotteen yleisölle Janaury. McKinnon sanoo, että hän alun perin ajatellut asiakkaat olisivat pienille ja keskisuurille yrityksille, mutta on viime aikoina käyttöönottoa suuryrityksissä käyttäen Okta. Yritykset käyttävät Okta ovat Enterasys Networks, Pandora, TDWilliamson, AMAG Pharmaceuticals ym.. Yhtiö sanoo käyttöä Okta on demand-palvelu on käynnistyvän dramaattisesti valtaa 1000000 käyttöoikeuden tarkistuksia kuukaudessa.


Ja McKinnon visioi suuremman imperiumin pilvi tietohallinnon palveluita "Empower yrityksiä poistamaan pilvi hyväksymisen esteitä."


Ben Horowitz, joka johti yhtiön sarjan kierroksella , on sanonut Okta: Okta sen alkuperäisen tuotteen pyrkii ratkaisemaan Cloud identiteetin ongelma. Pidän ongelma, koska se on vakavasti erilainen pilvi kuin se on-premise ja uusille yrityksille, eri vastaa hyvää. Hän belivees että markkinat mahdollisuus on valtava ", koska pilvi identiteetti markkinoilla tulee todennäköisesti pilvi hallinnan markkinoilla . Koska nämä nykyiset markkinat yhdessä ovat välillä $ 10B ja $ 20B (riippuen siitä mitä count), tuloksena markkinat ovat erittäin suuret. "


Uusien rahastojen käytetään myynnin ja markkinoinnin keinot, sekä ylösajon jakeluun. Osana tätä Kaupan David Weiden sekä Khosla Ventures tulee hallituksen neuvonantajana, ja Aneel Bhusri, co-perustaja ja yhteistyö toimitusjohtaja Työpäivä, liittyy Okta hallitus.














Yritys:

Okta

Kotisivu:








Apua Tämä yrittäjä päättää välillä Harvard ja Hänen startup (Äänestä täällä)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/m4PT3_bCnqc/:

Screen shot 2011-08-08 at 4.44.57 AM

Joskus, kun edessä tärkeä päätös, kolikonheittoa antaa mahdollisuuden lopputuloksen päättämiseen vain ei tehdä. Sen sijaan, kun elämä tuo meidät risteykseen, jossa kaksi polkua eroavat ja molemmat näyttävät yhtä walkable, josta useimmiten kääntyvät perheen, ystävien ja luotettu neuvonantajia auttamaan meitä kohtaamaan tosiasiat ja tehdä paras valinta. Tai jotkut enemmän Cavalier keskuudessamme voisi valita "Magic 8-ball" lähestymistapa. Tietenkin se on vain asianmukaista, että digitaalisella aikakaudella, jossa olemme Facebook seinät, Twitter puroihin, ja äänestyspaikoilla sivustoja, tärkeitä elämää koskevia päätöksiä voidaan nyt ottaa huomioon myös sosiaaliset kuvaaja - tai tehdään tapa nopeita verkossa crowdsourcing.


Jälkimmäinen vaihtoehto on se, Mike Moradian ryhtyy huomioon erittäin hankala päätös hän tällä hetkellä. Moradian oli hyväksytty Harvard Business School joulukuussa, ja hänet kateudesta monien pyrkivä jatko-yrittäjien ja liikemiesten. Harvardin Business School on jatkuvasti sijoittunut top 5 by lähes jokainen julkaisu, joka seuraa esimerkiksi rankingissa, on liuskekivi merkittävistä alumni, ja on sulka hatussa tahansa jatkaa.


Toisaalta, Moradian on perustaja CampusBuddy ja CollegeBudget , jotka molemmat Olemme käsitelleet siitä useaan otteeseen , tuoreimpana esimerkkinä käynnistää jälkimmäisen .


CampusBuddy , joka tarjoaa opiskelijoiden sosiaalisen alustan, jossa he voivat myös käyttää virallista luokan ennätykset ja katsoa kattavan arviota professoreita, luokat, yksiköiden ja kampusten hetkellä väittää yli 200K kuukausittain aktiivista käyttäjää, ja yli 1,5 miljoonaa yhteensä, ja käynnistyksen liikevaihto on nelinkertaistunut viime vuoden aikana. Ja valtava suosio Group ostaa ja Päivän tarjoukset, CollegeBudget , joka käynnistettiin viime viikolla tuoda nämä kaksi hyvin asiat korkeakoulujen kampuksilla ympäri maata, voisi mahdollisesti olla pitkä ja muutaman dollarin edestä tuloja mahdollisesti varastossa.


CollegeBudget, erityisesti se, mitä Moradian on eniten innoissaan, se on todella pääsyy hän harkitsee eivät käy Harvard, koska se ajatus, että vaatii paljon legwork rakentaa osaksi laillista liiketoimintaa, kun taas CampusBuddy on vakaampi, hän sanoi .


Näin voi alkaa nähdä, että Moradian ei ole vaikea valinta edessään: hän jättää startup taakse ja anna Harvardin MBA-ohjelma, tai hän valitettavasti laskuun Harvardin tarjous ja auttaa rakentamaan yrityksille, mitä voisi olla monen miljoonan dollari yrityksiä?


Moradian, joka sijoittui (yhdessä CampusBuddy) kuin Amerikan Paras Nuori Yrittäjä 2010 mennessä Bloombergin Businessweek, kertoo minulle, että hän tietää voi tehdä molempia, jos hän yrittäisi jakaa aikansa, hän tekisi karhunpalveluksen hänen käynnistysten ja Harvardiin. Niinpä hän päätti tehdä päätöksen yli massoille kautta crowdsourcing. Ja mitä yleisö päättää, hän aikoo toteuttaa niiden valinta. Hän on vakava


Apple kasvot rikkomisesta oikeusjuttu yli Nopea käynnistys patentin omistaa LG

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/08/apple-faces-infringement-lawsuit-over-fast-booting-patent-once-o/:


Applen edessään vielä toinen patenttiloukkausoikeudenkäynti - tällä kertaa, Floridassa, jossa yritys nimeltä käyttöjärjestelmät Solutions (OSS) ottaen pyritään OS X: n Nopea käynnistys toimintaa. Tuomioistuimen dokumenttien mukaan, kantaja väittää, että Cupertino tehtävänä (näkyvimmin esillä tämän vuoden MacBook Air Refresh ) rikkoo vähintään yksi suojattu väittävät, jossa yksityiskohdat nelivaiheinen menetelmä nopeaan käynnistämiseen, ja siihen liittyy tiedostoja, kuten Config.sys ja AutoExec. bat (vakavasti). Mielenkiintoista on, että patentti kyseessä myönnettiin alun perin LG Electronics, jo vuonna 2002, mutta nykyiset omistajat ovat vähän tunnettu OSS. Se on edelleen epäselvää, onko LG: llä missään tekemisissä puku, mutta me tuomme teille tietoja heti kun ne ilmestyvät. Sillä välin voit lyödä kattavuus alla olevaa linkkiä kaivaa täysimääräisesti valitusta.



[Kiitos, Lucian]

Apple kasvot rikkomisesta oikeusjuttu yli Nopea käynnistys patentin omistaa LG alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 elokuu 2011 10:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Ilmeisen Apple | Lähetä | Kommentit

Salakuljettajat käyttävät zip line ja ritsa hiipiä iPads osaksi Shenzhen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/08/smugglers-use-zip-line-and-slingshot-to-sneak-ipads-into-hong-ko/:

salakuljettajien zip line Kiinan salakuljettajat kääntyi melko matalan teknologian menetelmä saada kasa selvästi korkean teknologian iPads ja iPhones rajan yli Shenzhen, ja järjestelmä tehdä rahaa pois alueellisten verotuksellisia eroja. Rankaisematta viejät potkut ritsa mistä korkeita Hongkongissa, vetämällä zip line alas pieni talo aivan poikki Sha Tau Kok joki. Ne lähetetään sitten kangas pussit täynnä vempaimia lentävät läpi yötaivaan pitkin ammuksen-sijoitettu kaapeli - ainakin kunnes viranomaiset huomasi vaihde kiitää läpi ilman, että on. Poliisi talteen noin 46.000 dollari arvoinen Applen tuotteiden (ja neljä syyllisiä), kun he löysivät lopussa 300 metrin linja. Tsekkaa video alla hieman Kiinankielinen uutiset kattavuus tarinan ja vilauksen yksinkertainen, mutta nerokas, salakuljetus rig.

Jatka lukemista Smugglers käyttää zip line ja ritsa hiipiä iPads osaksi Shenzhen


Salakuljettajat käyttävät zip line ja ritsa hiipiä iPads osaksi Shenzhen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 elokuu 2011 10:33:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Engadget kiina (käännetty) | lähde MIC gadget | Lähetä | Kommentit

Cam heiluttavan RC auto käytetty tutkia tienvarsipommi, säästää ihmishenkiä Afganistanissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/08/cam-wielding-rc-car-used-to-investigate-roadside-bomb-saves-liv/:



USA: n armeija kuluttaa miljardeja dollareita vuosittain beefing jopa sodan tech , mutta pienen budjetin hakkeroitu RC auto viimeksi toiminut epätodennäköinen sankari, säästää kuusi sotilaiden elämää Afganistanissa. Etusivu rakennettu rig, joka sisälsi langaton turvallisuus kameran asennettu Traxxas Stampede kauko-ohjattava auto, maksaa noin 500 dollaria, kun se oli rakennettu vuonna 2007. Sittemmin armeijan Staff Sgt. Christopher Fessenden on käyttänyt sitä paikantaa tiellä pommeja, kunnes se laukeaa räjähdyksen anturi aikana partio viime kuussa puolestaan ​​säästää Fessenden ja muiden joukkoja tulemasta head-to-head kanssa 500 kiloa räjähteitä. Valitettavasti RC nokka ei selvinnyt hyökkäyksestä, niin Ernie, solider veli joka rakensi ensimmäisen malli, parhaillaan korvaavan. Toki, puoli-Grand voi tuntua naurettava summa verrattuna Pentagonin vuosibudjetista, mutta jos todistettu gadget saa tarpeeksi huomiota, ehkä Kiinassa valmistettuja leluja osansa viihdyttävä meidän lapset, ja suojella joukkoja.

Cam heiluttavan RC auto käytetty tutkia tienvarsipommi, säästää ihmishenkiä Afganistanissa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 elokuu 2011 10:55:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink SlashGear | lähde ABC News | Lähetä | Kommentit

Ovatko Googlen parhaat päivät takana?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qGf6BWKT2_o/Are-Googles-Best-Days-Behind-It:

snydeq kirjoittaa "InfoWorldin Neil McAllister epäilee hidastaa tuotekehitystä, oikeudellinen Suru, ja kasvava byrokratia signaali yrittää aikoja Google." Googlen nopea kasvu on tullut uusia haasteita. se kohtaa voimakasta kilpailua kaikilla sen päämarkkinoilla, vaikka se tulee uusia. sen uusia aloitteita on usein ollut hankaluuksia päästä kannattavuutta. On vastaus useiden meneillään oikeudellisia haasteita, puhumattakaan kilpailuoikeuden mittapäät Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Yksityisyyden kannattaa syyttää se on käynnissä yli kävellä yksilön oikeuksia. Tämän seurauksena se on yhä varovainen ja riskejä kaihtava. Mutta kaikkein pahinta, koska se kasvaa yhä suurempiin hankala, se voidaan menettää valittaa korkeasti koulutettuja, kiihkeän työntekijöiden että valta sisäisten osaamistaloutta. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






E-Commerce Platform Kauppiaille Plimus osti PE Firm Saat $ 115 miljoonaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/z_h65y7FA10/:

plimus

Plimus, joka tarjoaa SaaS valtaan verkkokaupan jälleenmyyjille, on ostanut pääomasijoitusyhtiö Iso Hill kumppaneita 115000000 dollaria. Primus on aiemmin esittänyt 18.000.000dollari mistä Susquehanna Growth Equity.


Plimus rakentaa ja hallinnoi online-yrityksille tuhansien ohjelmistojen, Web hosting-yritykset ja verkkokaupoista. Yritys voi valita Plimus isännöi sovellus, joka kattaa koko sähköisen kaupan elinkaaren, tai se voi käyttää "Plimus Osta Anyware API, jonka avulla jälleenmyyjät integroida teknologiaa olemassa oleviin ratkaisuihin.


Käyttämällä Plimus ohjelmisto, jälleenmyyjät voivat toimittaa tiedotteita asiakkaille, kuponkeja ja ylennykset, reaaliaikaisen raportoinnin live chat-ja enemmän. Plimus on käyttäjäkunta yli 6500 pk koko liiketoiminnan ja yritysten maailmanlaajuisesti.


Plimus kilpailija BigCommerce äsken 15.000.000 dollaria vuonna uutta rahoitusta.














Yritys:

Plimus


Perustamispäivä:

15/3/2002

Rahoitus:

$ 18M



Plimus alkoi yksinkertainen idea, kun se käynnistettiin vuonna 2001 - auttaa yrityksiä kasvamaan sähköistä liiketoimintaa läpi tehokas, joustava ja kustannustehokas sähköisen kaupankäynnin selkäranka.






Lue lisää








Curation Tool Storify Partners MSNBC: n Breaking News For raaka Sisältö

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nm4pfmCHx7Q/:

Breaking news

Kuten ehkä tiedätte, sisältöä curation alustan Storify, joka käynnistettiin TechCrunch Häiritä viime syksynä, kokoaa Tweets, Facebook Status Updates, videoita ja paljon muuta sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja luoda reaaliaikainen näkymä tarina tai asia. Tänään, Käynnistys on julkistaa ensimmäinen laatuaan kanssa Breaking News, MSNBC omistama Twitter kahva ja verkkosivuston reaaliaikaisia ​​päivityksiä uutiset rikkoa maailman.


Näin Storify toimii. Storify voit rakentaa ja upottaa tarinan ympärille kokoontuminen Tweets, Flickr-valokuvia, Facebook status päivityksistä, YouTube-videoita ja enemmänkin Storify foorumi, voit helposti etsiä ja vetää sisältöä omaan Storify tarina. Kun luot tarinan kaikki tämän kuraattorina sisältöä, voit upottaa todellinen tarina blogiisi tai sisällönhallintajärjestelmän kautta yksittäinen kuin Javascript.


Kanssa Breaking News kumppanuutta, Storify käyttäjät voivat nyt lisätä päivityksiä @ BreakingNews Twitter-tilejä, sekä muita päivityksiä Newswire. Joten Breaking News on nyt lähde, samanlainen kuin Twitter, Facebook, YouTube ja muut.


Mikä tekee kumppanuutta ainutlaatuiseksi että BreakingNews.com, voit luoda Storify tarina suoraan uutinen. Storify on kehittänyt erityisen painiketta (samanlainen Tweet painiketta tai Like toiminto), jonka avulla kuka tahansa voi luoda ja upottaa Storify tarinan Breaking News pala.


Co-perustaja Burt Herman selittää, että tämä on ensimmäinen kaksisuuntainen kumppanuus Storify, jossa julkaisija on integroitu luontityökalu verkkosivuillaan. Ja hän etsii muodostaa samanlainen lähde kumppanuussuhteet muiden tärkeimpien kustantajien.


Storify, joka äskettäin nosti 2.000.000 dollaria vuodesta Khosla Ventures, on jo käytössä useita uutistoimistot, kuten Al-Jazeera.


Storify on julkisessa beta vuodesta 25. huhtikuuta ja on aikeissa ylittää 100000 tarinoita luotu, ja on keskimäärin 6,5 miljoonaa tarina näyttökertaa kuukaudessa kaikissa sivustoissa.


Olemme sulautettuja esimerkki Storify uutinen alla.








HTML5 Game nähty työskentely Apple TV

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ihh2sUi9nwM/:

appletv

Hakkeri on onnistunut saamaan HTML5-peli työskentelee Apple TV (2G), kun ensin jailbroken laitteen ja asentaa Couch Surfer sovellus. (Couch Surfer tarjoaa Web-selain jailbroken Apple TV.)


Peli on yksinkertainen BlackJack korttipeli, ja suoraan sanottuna se ei ole ruma. Mutta lisäksi on huomattava, koska se osoittaa, että Apple TV on toimiva alusta HTML5-pohjaisia ​​sovelluksia.


Tietenkin, onko Apple haluaa avata Apple TV tukee monenlaisia ​​HTML5 pelejä ja ohjelmia on toinen juttu kokonaan. Vaikka HTML5 voisi tarjota vaihtoehdon yksinkertaista flash-pohjaisia ​​pelejä, se voisi myös tulla houkutteleva vaihtoehto Applen alkuperäinen App Storesta sovelluksia Nytkin. (AppleTV ei tällä hetkellä ajaa sovelluksia, mutta on huhuttu, että se lopulta.)


Tässä video pelin toimintaa:






kautta RedmondPie











Alennus koulutus-vain iMac näkyy, tekee haluat olisit avannut että korkeakoulun oppimisen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/08/discount-education-only-imac-appears-makes-you-wish-youd-opene/:


Uusi 999 dollaria iMac piipahti Applen sivustolla tällä viikolla - hyvä uutinen, jos sinä tai joku rakastat omistaa oppilaitos. Halpa koulutus-vain all-in-One-hotellilla 21,5 tuuman näyttö, 3.1GHz Intel Core i3-prosessori, ja 250 Gt tallennustilaa. Kuten MacRumors huomauttaa kuitenkin, ei ole mitään mainintaa Thunderbolt portti keskuudessa tiedot lueteltu, joten ehkä tämä koko käynnissä koulun asia ei ole kaikki se krakatun jopa olla.

Alennus koulutus-vain iMac näkyy, tekee haluat olisit avannut että korkeakoulun oppimisen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 elokuu 2011 09:09:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Mac Huhut | lähde Apple | Lähetä | Kommentit

Kiina menettää osittainen pääsy Windows Phone 7 Marketplace, suuri palomuuri voidaan syyttää?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/08/china-loses-partial-access-to-windows-phone-7-marketplace-great/:


Se on tunnettu tosiasia, että Kiinan suuri palomuuri ei ole erityisen ystävällinen tiettyjen ulkomaisten verkkopalveluiden, ja valitettavasti näyttää siltä, ​​että voimme nyt uusi uhri liittymällä tykkää Facebook, Twitter ja joskus Android Market. Mukaan Windows Phone Kastike blogger Kane Gao, monet Windows Phone 7 käyttäjille Kiinassa on ollut rajoitettu pääsy Marketplace viime päivinä - he eivät voi ladata App, mutta he voivat silti selata sisältöä ja saada päivittää ilmoituksia.



Vaikka Microsoftin palvelu on vielä mennä elää Kiinassa, Kiinan käyttäjät voivat edelleen ostaa apps muuttamalla kaikkien niiden profiilista alueasetusten Yhdysvaltoihin. Valitettavasti tämä temppu ei ole mitään hyötyä nyt, vaikka se on epätodennäköistä, että Microsoftin syyllinen täällä - se ei ole järkevää estää aidon US käyttäjät, jotka vierailevat Kiinassa. Onneksi Kane ollut mitään ongelmaa saada markkinapaikalle kautta USA VPN, joka on iso paljastavia merkki siitä, että suuri palomuuri on päättänyt barrikadi WP7 n ikioma app markkinoilla. Syy? Emme koskaan tiedä, ja ei ole kertoa, onko tämä pysyvää, joko. Nokia, on iso toimija maassa , varma toiveita ei .



[Kiitos, JagsLive ja Rahul]

Kiina menettää osittainen pääsy Windows Phone 7 Marketplace, suuri palomuuri voidaan syyttää? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 elokuu 2011 09:30:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink WMPoweruser , Penn Olsen | lähde Windows Phone Kastike | Lähetä | Kommentit

Huawei Vision osumia FCC, pahoinpitelyt aisteja promo video

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/08/huawei-vision-hits-the-fcc-assaults-the-senses-with-a-promo-vid/:


Huawei tänä aamuna tarjosi maailma video hiipiä huippu Vision , sen "tyylikkäin älypuhelin vielä", ja kuin kello, mitä on nähty - vaikkakin vähemmän flashily - on FCC: n sivustolla. Tosin liukas-näköinen puhelin pakkauksissa Gingerbread, 1GHz prosessori, ja 3,7 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö osaksi unibody runko, joka on 9,9 millimetriä sen ohuin. Kuten että "3D-käyttöliittymä" yhtiön puhunut, voit nähdä, että toiminnassa tauon jälkeen.

Jatka lukemista Huawei Vision osumia FCC, pahoinpitelyt aisteja promo video


Huawei Vision osumia FCC, pahoinpitelyt aisteja promo video alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 elokuu 2011 09:49:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

S & P: n $ 2 biljoonan Math Mistake

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/et6Fp4tn4HM/SampPs-2-Trillion-Math-Mistake:

Viime perjantaina Moody'sin S & P ilmoitti, että heillä oli alennettu Yhdysvaltain luottoluokituksen (joka johtaa melko valtava keskustelua Slashdot voisin lisätä). Sittemmin enemmän kiinnostavia uutisia on tullut ulos, suraj.sun kirjoittaa "Asiakirjassa annetaan valtiovarainministeriön perjantaina iltapäivällä, Standard and Poor n (S & P) esitti tuomion noin luottoluokitus USA, joka perustui 2000000000000dollari virhe. Jälkeen Treasury huomautti tämän virheen - perus matematiikka virhe merkittävin seuraus - S & P ovat valinneet jatkaa niiden virheellinen tuomio yksinkertaisesti vaihtamalla niiden pääasiallinen niiden toimintaperiaatteista luottoluokituspäätöksen taloudellisesta yksi poliittinen. S & P väärin lisäsi, että sama 2100000000000dollari vuonna alijäämä supistuu aivan eri lähtötilanteessa jossa harkinnanvaraisen rahoituksen suuruus kasvaa nimellisen BKT: hen seuraavien 10 vuoden aikana. Suhteessa tämä vaihtoehto Lähtötilanteessa Budget Control Act säästää yli 4000000000000dollari yli kymmenen vuotta - tai yli 2000000000000dollari enemmän kuin S & P lasketaan . S & P myönsi tämän virheen - ja yksityisiä keskusteluja valtiovarainministeriön perjantaina iltapäivällä ja sitten julkisesti varhain lauantaiaamuna. Toistaiseksi he päättivät antaa kaltevuus Yhdysvaltain luottoluokitus. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Intel Tietoja New Ultrabook Reference Designs

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tmQRg1_mEok/Intel-Details-New-Ultrabook-Reference-Designs:

MojoKid kirjoittaa "Aiemmin tänä vuonna Intel julkisti suunnitelmansa määritellä uudelleen käsite PC ympärille ohut ja kevyt runko muistuttaa Macbook Air ja tavallisella CPU TDP vain 15W. Intel on esitellyt viittaus tiedot ultra -kannettavien he kutsuvat "Ultrabooks." halvempi Ultra-kannettava malli on 21mm paksu BOM (Bill materiaalien) välillä $ 475-650. toinen, ohuempi malli (18mm paksu) on BOM välillä $ 493 - 710. Toisin minikannettavia Ultrabooks kohdistaa täyden valikoiman KULUTTAJAKANNETTAVAT, näytön koko vaihtelee 11-17 tuumaa. Raportit ovat pintaan, että uudet järjestelmät kaihda käyttää moduulia perustuvia komponentteja kannattaa suoraan juottamalla tiettyjä osia emolevyn . Muut löydökset osoittivat, että Intel ja sen kumppanit ovat tutkineet vaihtoehtoja alumiinipohjaisia ​​runko materiaaleilla, kuten lasikuitu odotetaan hallitsevan segmentti. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.