mandag den 8. august 2011

Kiina menettää osittainen pääsy Windows Phone 7 Marketplace, suuri palomuuri voidaan syyttää?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/08/china-loses-partial-access-to-windows-phone-7-marketplace-great/:


Se on tunnettu tosiasia, että Kiinan suuri palomuuri ei ole erityisen ystävällinen tiettyjen ulkomaisten verkkopalveluiden, ja valitettavasti näyttää siltä, ​​että voimme nyt uusi uhri liittymällä tykkää Facebook, Twitter ja joskus Android Market. Mukaan Windows Phone Kastike blogger Kane Gao, monet Windows Phone 7 käyttäjille Kiinassa on ollut rajoitettu pääsy Marketplace viime päivinä - he eivät voi ladata App, mutta he voivat silti selata sisältöä ja saada päivittää ilmoituksia.



Vaikka Microsoftin palvelu on vielä mennä elää Kiinassa, Kiinan käyttäjät voivat edelleen ostaa apps muuttamalla kaikkien niiden profiilista alueasetusten Yhdysvaltoihin. Valitettavasti tämä temppu ei ole mitään hyötyä nyt, vaikka se on epätodennäköistä, että Microsoftin syyllinen täällä - se ei ole järkevää estää aidon US käyttäjät, jotka vierailevat Kiinassa. Onneksi Kane ollut mitään ongelmaa saada markkinapaikalle kautta USA VPN, joka on iso paljastavia merkki siitä, että suuri palomuuri on päättänyt barrikadi WP7 n ikioma app markkinoilla. Syy? Emme koskaan tiedä, ja ei ole kertoa, onko tämä pysyvää, joko. Nokia, on iso toimija maassa , varma toiveita ei .



[Kiitos, JagsLive ja Rahul]

Kiina menettää osittainen pääsy Windows Phone 7 Marketplace, suuri palomuuri voidaan syyttää? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 elokuu 2011 09:30:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink WMPoweruser , Penn Olsen | lähde Windows Phone Kastike | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar