mandag den 8. august 2011

Android Network Toolkit voit hyödyntää paikallista koneita napin painalluksella

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/08/android-network-toolkit-lets-you-exploit-local-machines-at-the-p/:

Defcon 2011 on täydessä hakkerointi vauhdissa, ja Itzhak Avraham - "Zuk" lyhyeksi - ja hänen yrityksensä Zimperium on julkistanut Android Network Toolkit helppoa hakkerointi liikkeellä. Täytyy löytää haavoittuvuuksista laitteisiin lähistöllä verkkoja? App, puhuttu "Anti" lyhyeksi, voit yksinkertaisesti painaa nappia tehdä asioita, kuten haku WiFi verkkoa mahdolliset kohteet, tai edes hallita PC Trojan-tyyliin. Voit tehdä tämän, se etsii heikkoja kohtia vanhemmissa ohjelmistoja käyttäen tunnettuja aukkoja, mikä tarkoittaa, voit päivittää ennen lyömällä julkisten WiFi. Mukaan Forbes, se on paljon, kuten Firesheep , ja Zuk viittaa Anti kuin "levinneisyys työkalu massoja." Ilmeisesti hänen pää-tavoitteena on yksinkertaistaa "Advanced" hakkerointi ja laita se sisällä tasku ulottuvilla, mutta hän toivoo sitä tulee käyttää enimmäkseen hyvää. Anti on saatavilla Android Market tällä viikolla ilmaiseksi ohella 10 dollaria "corporate päivittää." Mieti itse varoitti.

Android Network Toolkit voit hyödyntää paikallista koneita napin painalluksella alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 elokuu 2011 02:18:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Forbes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar