mandag den 8. august 2011

Tiny RFID amuletti myymälöissä potilastiedot, tekee ensihoitajat "elämää

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/08/tiny-rfid-amulet-stores-medical-records-makes-paramedics-lives/:

Lääketieteellinen RFID Käyttäen RFID ja tallentaa potilastietoja , lopulta tekee työpaikat ensihoitajat ja lääkärit niin paljon helpompaa, ei ole uusi käsite. Mutta suurimmaksi osaksi tällaisia ​​laitteita on rajattu kliinisissä tutkimuksissa. Asahi Kasei Corp. toivoo muuttaa tuota kanssa debyytti pieni, 3cm-neliö charmia, joka voidaan lukea tietokoneella tai älypuhelimella. Lisäksi perustiedot, kuten nimi, syntymäaika ja veriryhmä, siru voisi lähettää linkkejä lisää tallennustilaa vaativia tiedostoja kuten röntgen kuvia. Rakentamisen sijasta ulos oma järjestelmä, yhtiö luottaa vakiintunut tekniikka nimeltään FeliCa Sonyn. Tämä tarkoittaa laitetta saa laajan yhteensopivuus olemassa olevien tuotteiden, ja se olisi edullinen valmistaa. Asahi Kasei toivoo alkaa myydä lääketieteen taikakaluja kaupunkeihin ja sairaaloissa vuoden sisällä, niin vähän kuin ¥ 2000 (noin 25 dollaria).

Tiny RFID amuletti myymälöissä potilastiedot, tekee ensihoitajien elämää helpompaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 elokuu 2011 04:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde Nikkei | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar