mandag den 8. august 2011

Uusi Google + laajennus Lisää Real-Time Code yhteistyötään sen oleskelupaikkoja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/G_AdR5yzVrQ/:

google_plus_logo

Kehittäjä, joka aiemmin tuonut meille Facebook Friend viejä , Mohamed Mansour, on luonut uuden, kokeellinen Google Chrome laajennus, joka tuo tekstiin perustuvaa asiakirja yhteistyöominaisuudet Google + oleskelupaikkoja. Niille teistä ei ole vielä perehtynyt kaikkiin G + terminologiaa, oleskelupaikkoja ovat monen henkilön videokeskusteluominaisuutta Googlen sosiaalisen verkostoitumisen palvelu, joka tukee jopa 10 henkilöä kerrallaan.


Tämän uuden Hangout laajennus, nyt voit tehdä enemmän kuin vain chat - voit tehdä yhteistyötä tekstipohjaisia ​​tiedostoja. Mansour ehdottaa tämä olisi suuri laajennus kehittäjät voivat käyttää koodia yhteistyötä, esimerkiksi.


Buggy, mutta toimii


Muutama varoitukset, ennen kuin jatkamme: Tämä laajennus on "hirvittävän buginen" (Mansour sanoin, ei minun). Se on alfa tuote tarkoitus olla technology preview, ei jotain pitäisi odottaa käyttää reaalimaailman tai kriittisille tilannetta millään tavalla. Se ei näytä toimivan Mac-tietokoneissa joko. Yritetään ladata laajennuksen MacBook Pro sain virheilmoituksen. Minun Windows 7 PC, mutta se toimi.


Laajennus on kehitetty ilman pääsyä Virallinen Google + API (Application Programming Interface), koska sellainen asia ei vielä ole olemassa. Toisin sanoen, kuten kaikkia Google + Chrome laajennukset tasalla, se rankaisematta hakata.


On myös aivan mahtava.


Tekniset tiedot


Mansour kertoo oleskelupaikkoja hetkellä powered käyttäen perintö Google Wave-tekniikka ja jQuery Google Shared Spaces. Rakentaa laajennus, hän jäljitteli YouTube Hangout Gadget ja pysäytti kaikki viestit tulevat Google Wave laajentamista. Laajennus lähetyksiä yksilöllinen tunnus, joka on tallennettu Wave, että jokainen osallistuja voi lukea, kun he liittyä. Tämä tunnus on pysyvä ja että Hangout istunto vain.


Se on melko monimutkainen hakata, Mansour myöntää. Onneksemme hän Lähetetty koodi GitHub jotta muut voivat osallistua.


Kuinka käyttää


Voit käyttää laajennus, asennat lisäosan Chrome verkkokauppa , sitten pään yli Googlelle + ja aloita Hangout. Ei ole mitään sinun täytyy tehdä - teksti-editointi-liittymä näkyy suoraan Hangout ikkunan yläpuolella video näytöt.


Mutta jotta muut Hangout osallistujia jakamaan koodia kanssasi, nekin pitää asentaa laajennus.


Laajennus on mahdollistanut tuella John Barrington Craggs ja Jake McCuistion, Mansour kertoo. Jos antaa sen kuvan, kerro kuinka hyvin se menestyi sinulle.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar