mandag den 8. august 2011

FBI: n Child ID app auttaa iPhonen käyttäjät löytävät kadonneita lapsia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/08/fbis-child-id-app-helps-iphone-users-find-their-missing-childre/:

FBI on juuri julkaissut sen ensimmäinen Mobile-sovelluksen, jonka tavoitteena on auttaa vanhempia käsittelemään heidän pahin painajainen - Kadonneiden lasten. Tunnetaan Child ID, sovelluksen avulla käyttäjät voivat tallentaa niiden lastenhuoneeseen kuvia ja tunnistetietoja suoraan heidän puhelimiinsa, mikä helpottaa antamaan viranomaisille elintärkeää tietoa aina pikkuisen katoaa. Vanhemmat voivat myös käyttää työkalua soittaa 911 tai National Center for kadonneiden ja hyväksikäytettyjen lasten kanssa painikkeen napautuksella, ja voi heti e-mail lapsen tiedot poliisille, kiitos oma välilehti. Tietenkin jotkut voivat tuntua epämukavalta pitää tällaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja tallennetaan älypuhelin, mutta työvaliokunta vaatii, että mitään tietoja kerätään tai jakaa ilman lupaa - ja ne ovat aika hyvä pitämään salaisuuksia. Nyt Child ID on käytettävissä vain iPhone, vaikka FBI aikoo laajentaa sitä muihin mobiililaitteisiin lähitulevaisuudessa. Kiinnostuneet iOS käyttäjät voivat ladata sen itselleen, milloin iTunes-linkkiä alla.

FBI: n Child ID app auttaa iPhonen käyttäjät löytävät kadonneita lapsia alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 elokuu 2011 05:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TUAW | lähde FBI | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar