mandag den 8. august 2011

Apua Tämä yrittäjä päättää välillä Harvard ja Hänen startup (Äänestä täällä)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/m4PT3_bCnqc/:

Screen shot 2011-08-08 at 4.44.57 AM

Joskus, kun edessä tärkeä päätös, kolikonheittoa antaa mahdollisuuden lopputuloksen päättämiseen vain ei tehdä. Sen sijaan, kun elämä tuo meidät risteykseen, jossa kaksi polkua eroavat ja molemmat näyttävät yhtä walkable, josta useimmiten kääntyvät perheen, ystävien ja luotettu neuvonantajia auttamaan meitä kohtaamaan tosiasiat ja tehdä paras valinta. Tai jotkut enemmän Cavalier keskuudessamme voisi valita "Magic 8-ball" lähestymistapa. Tietenkin se on vain asianmukaista, että digitaalisella aikakaudella, jossa olemme Facebook seinät, Twitter puroihin, ja äänestyspaikoilla sivustoja, tärkeitä elämää koskevia päätöksiä voidaan nyt ottaa huomioon myös sosiaaliset kuvaaja - tai tehdään tapa nopeita verkossa crowdsourcing.


Jälkimmäinen vaihtoehto on se, Mike Moradian ryhtyy huomioon erittäin hankala päätös hän tällä hetkellä. Moradian oli hyväksytty Harvard Business School joulukuussa, ja hänet kateudesta monien pyrkivä jatko-yrittäjien ja liikemiesten. Harvardin Business School on jatkuvasti sijoittunut top 5 by lähes jokainen julkaisu, joka seuraa esimerkiksi rankingissa, on liuskekivi merkittävistä alumni, ja on sulka hatussa tahansa jatkaa.


Toisaalta, Moradian on perustaja CampusBuddy ja CollegeBudget , jotka molemmat Olemme käsitelleet siitä useaan otteeseen , tuoreimpana esimerkkinä käynnistää jälkimmäisen .


CampusBuddy , joka tarjoaa opiskelijoiden sosiaalisen alustan, jossa he voivat myös käyttää virallista luokan ennätykset ja katsoa kattavan arviota professoreita, luokat, yksiköiden ja kampusten hetkellä väittää yli 200K kuukausittain aktiivista käyttäjää, ja yli 1,5 miljoonaa yhteensä, ja käynnistyksen liikevaihto on nelinkertaistunut viime vuoden aikana. Ja valtava suosio Group ostaa ja Päivän tarjoukset, CollegeBudget , joka käynnistettiin viime viikolla tuoda nämä kaksi hyvin asiat korkeakoulujen kampuksilla ympäri maata, voisi mahdollisesti olla pitkä ja muutaman dollarin edestä tuloja mahdollisesti varastossa.


CollegeBudget, erityisesti se, mitä Moradian on eniten innoissaan, se on todella pääsyy hän harkitsee eivät käy Harvard, koska se ajatus, että vaatii paljon legwork rakentaa osaksi laillista liiketoimintaa, kun taas CampusBuddy on vakaampi, hän sanoi .


Näin voi alkaa nähdä, että Moradian ei ole vaikea valinta edessään: hän jättää startup taakse ja anna Harvardin MBA-ohjelma, tai hän valitettavasti laskuun Harvardin tarjous ja auttaa rakentamaan yrityksille, mitä voisi olla monen miljoonan dollari yrityksiä?


Moradian, joka sijoittui (yhdessä CampusBuddy) kuin Amerikan Paras Nuori Yrittäjä 2010 mennessä Bloombergin Businessweek, kertoo minulle, että hän tietää voi tehdä molempia, jos hän yrittäisi jakaa aikansa, hän tekisi karhunpalveluksen hänen käynnistysten ja Harvardiin. Niinpä hän päätti tehdä päätöksen yli massoille kautta crowdsourcing. Ja mitä yleisö päättää, hän aikoo toteuttaa niiden valinta. Hän on vakava


Ingen kommentarer:

Send en kommentar