mandag den 8. august 2011

DuoDater haluaa Virtuaalitreffailun enemmän sosiaalisia ja vähemmän Hankalat (kehottaa tässä)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jyHgXfgmVDM/:

Screen shot 2011-08-08 at 1.46.21 AM

Viime kuussa Nick Paumgarten kirjoitti pitkän artikkelin The New Yorker yksityiskohtaisesti nousu online dating ja vaikuttaa sen oli web kulttuuria. Muun muassa Paumgarten viittaa muutamien silmiä avaavien tilastoja teollisuuden, myös se, että maksullinen dating sites ovat kollektiivisesti miljardin dollarin teollisuuden, että "yksi kuudesta uusia avioliittoja on seurausta kokouksia Internetin dating site ", ja että online dating on nyt kolmanneksi yleisin tapa ihmisiä tavata.


Vaikka suuri osa varhaisen punastumaan (tai häpeän) ympärille käyttäen Online Platform jatkaa suhdetta on päällään pois, joitakin samoja kitka joka on aina ollut siellä edelleen olemassa: From awkwardness verkossa-to-offline vuorovaikutukseen, mahdolliset vaarat Kokous eStranger vedoten algoritmeja löytää "match", jne. Ja, hieman ironisesti, että hän on seurusteluun edistäjien, useimmat online dating sites pyrkiä yhdistämään käyttäjät uusien ihmisten pysyessä irrotettava niiden todellista sosiaalista elämää. Kuten Paumgarten huomauttaa, online dating vielä on vielä luonnostaan ​​eristää.


Michael Parikh ja Andrew Flachner, mukana perustamassa uutta dating sivuston nimeltä DuoDater sopia, että on vielä joitakin hyvin perustavanlaatuisia ongelmia nykyisiä lähestymistapoja online dating (ja, no, dating yleensä). Luominen online dating profiili voi olla vaikeaa, se on vaikea löytää oikeita asioita sanoa itsestäsi, jotka auttavat sivuston, onko algorithmically perustuvia tai ei, apua etsitään sinulle oikea henkilö, mukana perustamassa sanoi. Puhumattakaan tosiasiat kyseisen viestijärjestelmän muukalainen voidaan hieman stressaavaa prosessia, ja niihin vastaaminen henkilökohtaisesti ei paljon Taustatietona on hankala, ja joskus vaarallinen.


Niin, San Francisco-pohjainen käynnistyksen tarjoaa alustan jonka tavoitteena on olla hieman sosiaalinen ja ehkä vähemmän uhkaava, että malli ajanut nykyisten dating sites: Double päivämäärät. DuoDater on suunnattu miehille ja naisille heidän 20s ja 30s jotka haluavat seurustella ja tavata uusia ihmisiä - avulla perämiehenä. Mukana perustamassa sitä mieltä, että antamalla käyttäjille mahdollisuus on ystävä sen rinnalla ollessaan päivämäärä, vuorovaikutus voi olla luonnollinen ja (toivottavasti) vähemmän kiusallinen tapa seurustella ja ystävystyä.



DuoDater on myös rakenteeltaan niin tehdä luomista dating profiilia vähemmän hermoja raastava prosessi. Sivusto tarjoaa "Duo Profiilit" että vain edellytä käyttäjät kirjoittaa muutamia lauseita itsestään erikseen, jotta vetonaula on kääntynyt luoda yhteinen kuvaus että pari daters voivat työskennellä yhdessä täyttää. Flachner sanoi, että toistaiseksi DuoDater n käyttäjät ovat löytäneet vähemmän ongelmallinen ja nautittavampaa lähestymistapa dating profiileja.


Perustajat myös sitä mieltä, että heidän malli tarjoaa suurempaa vastuullisuutta kuin on tyypillisesti ominaista yksin dating, koska käyttäjät pysyvät todennäköisemmin käyttää temppu valokuva kulmat ja liioiteltuja tai romantisoitu kuvaukset kun he tietävät läheinen ystävä näkee sen ja voi kutsua heitä sitä.


DuoDater lisää myös "varustellun päivämäärä" ideoita, jotta uudet käyttäjät voivat saada pois ja käynnissä helpommin ja saada siellä ja testata malli.


Kun kysyin perustajat ovatko he olisivat pitäneet ryhmä dating vaihtoehto, he sanoivat, että heidän markkinatutkimusta ja due diligence olivat osoittaneet, että käyttäjät haluavat kaksinkertaistaa dating jälkimmäisen, koska se tarjoaa edelleen tasolle läheisyyttä että tekee kokemusta tuntuu varsinaista ajankohtaa eikä löysä, sosiaalinen Gatin


Ingen kommentarer:

Send en kommentar