mandag den 8. august 2011

Khosla, Greylock, Andreessen Horowitz Put $ 16,5 Yrittäjyyden Cloud App Management Startup Okta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cIgdQbnNQtg/:

okta

Enterprise pilvi App rahastoyhtiö Okta on nostanut 16500000 dollaria vuonna B-sarjan rahoitusta Greylock Partners, Khosla Ventures, Andreessen Horowitz ja patoluukku. Tämä tuo yrityksen kokonaisrahoituksesta on 28.000.000 dollaria.


Okta on pilvi Sovellusten hallinta-palvelua. Okta n alustan avulla yritykset voivat hallita niiden käyttäjien, sovellusten ja tietojen sekä pilvi ja palomuurin takana. Startup perusti Todd McKinnon , entinen VP of Engineering menestyksekkäimmistä pilvi-pohjainen yritys tasalla, Salesforce.


Koska McKinnon kertoo, Okta tarjoaa alustan yrityksille hallita yrityksen IT. Hän kertoo, että perinteinen turvallisuuteen ja hallintaan alustat eivät tule toimimaan pilvi. Kun siirrytään pilvi, IT-järjestelmänvalvojat haasteena on turvata ja valvoa käyttäjien ja pääsy, yksinkertaistaa hyväksymistä ja skaalaus näistä sovelluksista, ja samalla varmistaa, että liiketoiminta on optimoimalla sovellusten pilvi.


Yritykset, jotka käyttävät pilvi-pohjaisten sovellusten kuten Salesforce ja Google Apps tarvitsevat identiteetti ja hakemistopalvelu, pilvi paikka, jossa he voivat tallentaa käyttäjien profiileja ja paljon muuta. Okta antaa IT-johtajat kyky ylläpitää keskitetysti yhdessä hakemistossa ja kopioida tämän kaikille pilvi sovelluksia.


Yhtiö käynnisti tuotteen yleisölle Janaury. McKinnon sanoo, että hän alun perin ajatellut asiakkaat olisivat pienille ja keskisuurille yrityksille, mutta on viime aikoina käyttöönottoa suuryrityksissä käyttäen Okta. Yritykset käyttävät Okta ovat Enterasys Networks, Pandora, TDWilliamson, AMAG Pharmaceuticals ym.. Yhtiö sanoo käyttöä Okta on demand-palvelu on käynnistyvän dramaattisesti valtaa 1000000 käyttöoikeuden tarkistuksia kuukaudessa.


Ja McKinnon visioi suuremman imperiumin pilvi tietohallinnon palveluita "Empower yrityksiä poistamaan pilvi hyväksymisen esteitä."


Ben Horowitz, joka johti yhtiön sarjan kierroksella , on sanonut Okta: Okta sen alkuperäisen tuotteen pyrkii ratkaisemaan Cloud identiteetin ongelma. Pidän ongelma, koska se on vakavasti erilainen pilvi kuin se on-premise ja uusille yrityksille, eri vastaa hyvää. Hän belivees että markkinat mahdollisuus on valtava ", koska pilvi identiteetti markkinoilla tulee todennäköisesti pilvi hallinnan markkinoilla . Koska nämä nykyiset markkinat yhdessä ovat välillä $ 10B ja $ 20B (riippuen siitä mitä count), tuloksena markkinat ovat erittäin suuret. "


Uusien rahastojen käytetään myynnin ja markkinoinnin keinot, sekä ylösajon jakeluun. Osana tätä Kaupan David Weiden sekä Khosla Ventures tulee hallituksen neuvonantajana, ja Aneel Bhusri, co-perustaja ja yhteistyö toimitusjohtaja Työpäivä, liittyy Okta hallitus.














Yritys:

Okta

Kotisivu:








Ingen kommentarer:

Send en kommentar