torsdag den 14. juli 2011

Akustinen Superlens rakennettu sooda tölkit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/waJMEoeulJ8/Acoustic-Superlens-Built-From-Soda-Cans:

Freddybear kirjoittaa "Tutkijat Ranskassa on koottu akustinen superlens lähtien joukko sooda tölkit. Tölkit toimivat resonaattorit, ja jännittävä array räätälöidyt ääniaallot, äänenvoimakkuutta voidaan tehdä huippu erityisiä määriä alle muutaman senttimetrin laaja. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Amazon Suunnitelmat iPad kilpailija (ja 2 Uusi sytyttää)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jOd6G9jb0gA/Amazon-Plans-iPad-Competitor-and-2-New-Kindles:

destinyland kirjoittaa "joskus seuraavien 10 viikon Amazon julkaisee uuden Android tablet laite, joka kilpailee suoraan Applen iPad mukaan Wall Street Journal. Amazon toivoo hyödyntää digitaalista sisältöä he ovat jo saatavilla verkossa - digitaalista videota, musiikkia ja kirjoja, sekä heidän uudesta App Storesta Android laitteita. Laite laiva ilman sisäänrakennettu kamera, kehotukset yksi tablet Watcher ilmoittaa, että "tuntuu kuin Amazon yrittää riisua alas ja tuo se pienin kustannuksin mahdollista. " Amazon julkaisee myös kaksi uutta versiota Kindle - yksi kosketusnäytöllä, ja yksi alempaan hintaan. " Nyt jos vain he tekevät asianmukainen e-lukija sisällyttämällä Pixel Qi (tai vastaava) päivänvalossa luettava näyttö, olisin myyty.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kysy Slashdot: Best Liitä Scheme for 2-ISP Kotitalouksien?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZZisnVgnaac/Ask-Slashdot-Best-Connect-Scheme-For-a-2-ISP-Household:

c_petras kirjoittaa "Minulla oli DSL asennettu (19000 ft run - Woo Hoo!) toimimaan varmuuskopio minun alueellisten WiFi-yhteys. Miten määritän kotiverkon joten minun ei tarvitse vaihtaa kaapeli yhdeltä ISP: n reitittimen muihin säilyttää hyvä yhteys? Onko se niin yksinkertaista saada toinen reititin ja kytkemällä kaksi Internet-palveluntarjoajat? Onko elegantin ratkaisun, joka ei edellyttäisi käyttää kolmea erillistä laatikkoa ja niihin Wall syyliä? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kun Kiinan Weibo Beats Facebook ja Twitter

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mwlP1oFbU6Q/Where-Chinas-Weibo-Beats-Facebook-and-Twitter:

HansonMB kirjoittaa tämän otteen: "käynnistettiin vuonna 2009, mikro-bloggaaminen palvelun omistaa kiinalainen Interweb Behemoth Sina Corp, joka sattuu olemaan sama yritys, joka yhdessä Googlen kanssa ennen niiden tarjoukset tunnetusti sekavaksi (vrt. ne huolia) ja Google hightailed ulos Kiinan (ennen tulossa takaisin tietenkin). Weibo kuvataan usein Facebook-Twitter hybridi, mutta kuka tahansa perehdytään tarkemmin näkee helposti, että se on eri peto kokonaan. Oikeastaan ​​sanoisin Weibo on parempi kuin molemmat. Tässä erittely sen standout ominaisuuksia, joista osa Google Plus on jo mukana, ja toiset Mielelläni nähdä liitetään lähiaikoina. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Apple menee patenttihakemus hullu kanssa 14 über tylsää viilaus, sarana valmistajat vapisevat pelosta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/14/apple-goes-patent-application-crazy-with-14-uber-dull-filings-h/:

Apple Patenttihakemukset

Miten tämä patentti onnellinen - tänä aamuna grand yhteensä 14 sovelluksia folks at Apple julkaistiin, jotka kattavat kaiken "kaapelin rakenne estää sotkeutumista" on "mukautuva äänipalautetta järjestelmä ja menetelmä." Useimmat ilmoitukset eivät ole mitään hirveän jännittävää - vaikka sotkeutumaton kuulokkeet, joissa sarjan vuorotellen jäykempi ja joustavampi sydämiä, on tervetullut päivittää standardin iPhone kuuloke, joka on yleensä vähennetään hallitsemattoman palloon solmua jälkeen vain muutama huolimaton heittää pussiin. Useita muita kuulokkeiden päättäjät ovat jo ryhtyneet vastaaviin toimiin pitämään johdot kurissa. Muita käyttökohteita ovat tekniikoita hallintaan GPU resursseja, kallistus sarana suunnittelu iMac, ja "kompakti syöttölaite," joka on oikeastaan ​​vain klikkauspyörä olemme kaikki tulleet tuntemaan ja rakastamaan. Jos olet todella osaksi minutia patentti apps, tutustu lähde linkit kaikkiin luonnoksia ja epämääräisesti muotoiltu väittää pikku nörtti sydämesi halajaa.

Apple menee patenttihakemus hullu kanssa 14 über tylsää viilaus, sarana valmistajat vapisevat pelosta alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 heinäkuu 2011 15:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde igoeIP Apple Patent Blogi | Lähetä | Kommentit

Merikaapeliyhteys Kartta näyttää, missä Data putket

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tF1STiqmbPU/Undersea-Cable-Map-Shows-Where-The-Data-Pipes-Are:

overThruster kirjoittaa kanssa raportin TechCentral että "Greg Mahlknecht on rakentanut vapaa kartan maailman merenalainen televiestintä kaapeliverkossa. karttaa, joka kesti Mahlknecht useita kuukausia, on ilmainen ja pysyy." "(Ainakin siihen asti se saa sulkea kuin turvallisuusuhka.)


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Griffinin AppPowered Helo TC on 50 dollaria iOS helikopterin kodin ilma vyöhyke

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/14/griffins-apppowered-helo-tc-is-a-50-ios-helicopter-for-your-ho/:

Griffin Helo TC

Tutustu chopper! Er, mikro-kopteri. Tervehdi Griffin uusin AppPowered gadget, Helo TC. Tämä sisä-Heli avulla käyttäjät voivat pelata pilotti kautta iOS App tarjoaa näytön "Touch-to-Fly" tai kiihtyvyysanturi perustuu "Tilt-to-Fly" valvontaa. Kun puolen tunnin lataus yli USB, sinun on ilmassa noin kahdeksan minuuttia ja voi aloittaa yhden kolmesta ennalta lento-polut, jos haluat mennä hands-off. Bummer kuitenkin, sinun täytyy kytkeä neljä AAA pakkaus IR kelkka omaan iDevice signaalin. Onneksi tämä pieni mies on varustettu yö lennot viisi LEDiä, ja löydät lisää roottorit Jos joudut oja osaksi linoleumi. Odottaa näiden popping lomakauden aikana noin 50 dollaria (£ 34.99), mutta nyt löydät details lentämällä ohi tauko.

Jatka lukemista Griffinin AppPowered Helo TC on 50 dollaria iOS helikopterin kodin ilma vyöhyke


Griffinin AppPowered Helo TC on 50 dollaria iOS helikopterin kodin ilma vyöhyke alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 heinäkuu 2011 14:59:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Griffin Technology | Lähetä | Kommentit

34% iPhone Omistajat Think 4 Is 4G

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eUjftrywlYc/34-of-iPhone-Owners-Think-the-4-Is-4G:

tekgoblin kirjoittaa "mielenkiintoinen tutkimus oli juuri julkaissut Retrevo joka osoittaa, että hätkähdyttävät 34% iPhone 4 omistajat ovat hämmentyneitä mitä '4 'oikeastaan ​​tarkoittaa. iPhonen omistajat, jotka olivat iPhone 3G tiesi, että 3G todella seisoi 3G jotta on jossa sekaannus on muodostunut. iPhone 4 omistajat ajattelevat, että 4 tarkoittaa 4G. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Apple joutui pussistaan ​​käteistä yli iPhone paikannukseen Etelä-Koreassa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/14/apple-forced-to-cough-up-cash-over-iphone-location-tracking-in-s/:

iPhone Tracking Palautusprosentti

Te varmaan ajatteli kaikki draaman ympärillä iPhone sijainnin seuranta fiasko oli ohi. Voi, miten väärässä olit. Itse asiassa kiista näyttää kypsä elpyminen jälkeen korealainen tuomioistuin määräsi, että maan Apple varsi maksaa 1.000.000 voitti (noin 946 dollaria) Kim Hyung-suk. Maksu sai viime kuussa, mutta nyt Kimin lakiasiaintoimisto on prepping ryhmäkanteen että voisi lisäpaineita Cupertino miehistö - erityisesti koti Samsung . Tämä voi vain olla ensimmäinen sarja maksaa outs, sillä jopa amerikkalaiset tuomioistuimet voivat katsoa päätöstä harkittaessa kohtalo muuta kantajaa etsivät soimaan muutaman taalaa ulos iDevice myyjät. Osuma lähde linkkiä muutama lisätietoja ja isäntä ei sequiturs.



[Kiitos, Wesley]

Apple joutui pussistaan ​​käteistä yli iPhone paikannukseen Etelä-Koreassa perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 heinäkuu 2011 14:21:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

iRiver n Vanilla Android puhelin ja tablet vuotaa, muutama kuutiot alle 80 kunniattomuus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/14/irivers-vanilla-android-phone-and-tablet-leak-out-a-few-cubes/:


Muista, että iRiver MX100 me huomasi muutama viikko sitten? Niin, no se on osumassa Korean vähittäiskaupan hyllyille pian uudella nimellä, enemmän silmälasit ja pienempi Android -pohjaisen smartphone stablemate. Markkinointi tilannekuvia tekemät Cetizen keuliminen niin villisti nimeltään Tab (really?) Ja pikkuveli Vanilla (really?) Rocking Android 2.2 kuten se vielä 2010. Selvästi iRiver ei työllistää paras brändin täällä, valitsevat sen sijaan keski-of-the-tech-tien, "kirkas lasi Look" me too lähestymistapa. Katsokaapa nämä tiedot: 3G, Flash-ready, 7-tuumainen LCD tablet juoksee huhuttu 1GHz Hummingbird prosessori 5 megapikselin kamera, jopa 32 Gt laajennettavissa varastointi ja Bluetooth. Vaikka sen luurin bretheren Putterit sisään 3,5 tuuman WVGA LCD-näyttö, WiFi, GPS, Bluetooth, 4GB varastointi ja tuntematon prosessori. Näitä uusia lisäyksiä Google mobiili armeija ei harjannostajaisia ​​nörtit "must-have toivelistoja, mutta heidän pitäisi tehdä Äidit ja muita vähemmän tech-pakkomielle denizens meidän vapaan maailman. Hit lähde ylimääräistä laukausta näistä ylänköjen kaunottaret.

iRiver n Vanilla Android puhelin ja tablet vuotaa, muutama kuutiot alle 80 kunniattomuus alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 heinäkuu 2011 12:42:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Akihabara News | lähde Cetizen | Lähetä | Kommentit

Sub-senttinen Paikannus tulossa matkapuhelimiin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nuJWC21Sek0/Sub-Centimeter-Positioning-Coming-To-Mobile-Phones:

Oooskar kirjoittaa "SLAM (samanaikainen lokalisointi ja kartoitus), tekniikka keksi NASA, käsite määritellään rakennuksen 3D-kartta ympäristön ja samanaikaisesti tietojenkäsittelyn asemasta siinä. Perusteella SLAM, Ruotsin Startup 13. Lab on toteuttanut reaaliaikaisen sub-senttinen paikallinen 3D-paikannuksen avulla vain antureita, tärkeintä kamera, jo useimmissa mobiililaitteissa (esittelyvideo). teknologiaa on saatavilla niin ohjelmistoalustan kehittäjille (Rekisteröidy beta). Ensimmäinen sovellus osoittaa tekniikka on juuri luovutettu iPad2. teknologiaa olisi käytettävissä muilla laitteilla, joilla on samankaltaisia ​​laskentatehoa pian. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Build Your Own Time Capsule Work-Alike 200 dollaria

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/reGEkc4w_A8/Build-Your-Own-Time-Capsule-Work-Alike-For-200:

Nimetön lukija kirjoittaa "Jos olet Windows-tai Linux-käyttäjä, tai yksinkertaisesti Applen käyttäjä, joka ei voi perustella 500 dollaria hintalappu nämä kauniit 3 Tt Time Kapseli, miksi ei rakentaa oman? Kun langaton reititin, ulkoinen USB kovalevy, ja hieman perustamisesta, voit tehdä oman langattoman, verkkoon kytketty varmistuslaite noin 200 dollaria. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Olloclip kolmen in-one objektiivi iPhone 4 tarkastelua

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/14/olloclip-three-in-one-lens-for-iphone-4-review/:



Ikä lugging noin tyyris DSLR pakki vain kaapata rento kalansilmä, laajakulma-ja makro kuvat voidaan loppusuoralla - joillekin meistä, ainakin. Designed by käynnistyksen duo Kaliforniassa, Olloclip oli ensimmäinen projekti esillä meidän Aseta kolikko sarjassa, ja olimme innoissamme oppia paitsi että se oli onnistuneesti rahoittama, mutta että laite on lähetysvalmis sekä varhaisen kannattajia ja uusia asiakkaita vain kaksi kuukautta myöhemmin. Lisävaruste tuo toiminnallisuutta kaikkien kolmen linssit iPhone 4 , ja se tekee niin hyvin, että se oikeuttaa jättäisit Pro-Kit kotona silloin tällöin - olettaen tietenkin, että kuvasi eivät ole vastuussa elintarvikkeiden laittamista pöydälle .



Vaikka kaupat verrattuna sen ammatillisten vastineet, 70 dollaria on paljon viettää missä tahansa iPhone lisälaite, jotta linssi n hintalappu ei välttämättä istu hyvin joitain käyttäjiä. Myös design rajoituksia tarkoita et voi käyttää linssin muiden laitteiden kanssa, ja ei voi enää taata yhteensopivuutta tulevien iPhones samoin. Siitä huolimatta meillä oli hauskaa ammunta kanssa Olloclip, ja mielestämme sinäkin. Head ohi tauko selvittää miksi.

Jatka lukemista Olloclip kolmen in-one objektiivi iPhone 4 tarkastelua


Olloclip kolmen in-one objektiivi iPhone 4 tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 heinäkuu 2011 13:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Olloclip | Lähetä |