torsdag den 14. juli 2011

T-Mobile Nimi ID saattaa vihdoin totta soittajan ID kännykkääsi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/13/t-mobile-name-id-finally-brings-true-caller-id-to-your-cellphone/:

Who Are You Jos et vielä Rockin 'lankaverkko varmaan ottaa soittajan itsestäänselvyytenä tässä vaiheessa, ja jos olet matkapuhelimen ainoaksi kinda henkilö, et ehkä edes tiedä kännykkääsi puuttuu se. Mutta totuus on, kunnes nyt totta soittajan tunnus ei ole koskaan ollut saatavilla Amerikan langattomien harjoittajille. Siellä oli useita teknisiä esteitä, jotka seisoivat tiellä, mutta nykyään ne ovat virallisesti murenemassa kuin T-Mobile lanseeraa Nimi ID yhdessä Cequint, yrityksen takana kaupungin tunnus. Sen sijaan vain tarkistaa puhelun vastaan ​​listaltasi paikallisten yhteyshenkilöiden määrä on myös syötettiin suuria tietokantasovelluksia Julkisesti noteerattujen niistä. Vaadi näkyy, kun saat puhelun ja, jos henkilö ei ole jo puhelinmuistion, voit lisätä ne helposti yhdellä kosketuksella. Tietenkin tällainen mukavuus ei tule ilmaiseksi - T-Mo veloita 3,99 dollaria kuukaudessa Nimi tunnistuspalvelun. Aluksi vain Exhibit 4G omistajat voivat ilmoittautua, mutta muita puhelimia (mukaan lukien myTouch 4G Slide ) lisätään yhteensopivien laitteiden luettelosta myöhemmin. Tutustu PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista T-Mobile Nimi ID saattaa vihdoin totta soittajan ID kännykkääsi


T-Mobile Nimi ID saattaa vihdoin totta soittajan ID kännykkääsi alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 heinäkuu 2011 22:44:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde CNN Money | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar