torsdag den 14. juli 2011

Apple joutui pussistaan ​​käteistä yli iPhone paikannukseen Etelä-Koreassa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/14/apple-forced-to-cough-up-cash-over-iphone-location-tracking-in-s/:

iPhone Tracking Palautusprosentti

Te varmaan ajatteli kaikki draaman ympärillä iPhone sijainnin seuranta fiasko oli ohi. Voi, miten väärässä olit. Itse asiassa kiista näyttää kypsä elpyminen jälkeen korealainen tuomioistuin määräsi, että maan Apple varsi maksaa 1.000.000 voitti (noin 946 dollaria) Kim Hyung-suk. Maksu sai viime kuussa, mutta nyt Kimin lakiasiaintoimisto on prepping ryhmäkanteen että voisi lisäpaineita Cupertino miehistö - erityisesti koti Samsung . Tämä voi vain olla ensimmäinen sarja maksaa outs, sillä jopa amerikkalaiset tuomioistuimet voivat katsoa päätöstä harkittaessa kohtalo muuta kantajaa etsivät soimaan muutaman taalaa ulos iDevice myyjät. Osuma lähde linkkiä muutama lisätietoja ja isäntä ei sequiturs.



[Kiitos, Wesley]

Apple joutui pussistaan ​​käteistä yli iPhone paikannukseen Etelä-Koreassa perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 heinäkuu 2011 14:21:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar