torsdag den 14. juli 2011

Car2go tuo Pohjois-Amerikan ensimmäisen täysin sähköllä carsharing ohjelman San Diego

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/14/car2go-brings-north-americas-first-all-electric-carsharing-prog/:


Kun yritimme ulos car2go n carsharing ohjelmassa aikaisemmin tänä vuonna, tiesimme se oli vain ajan kysymys ennen palvelun kaulitaan muualle maahan. Eivät Tiedämme kuitenkin, että se olisi näin huipulla laivue vapaaehtoispalveluun. Eilen, Daimler tytäryhtiö ilmoitti San Diego on seuraava kaupungin hyväksymään car2go, joten se ensimmäinen Pohjois-Amerikassa ylpeillä täysin sähköllä carsharing järjestelmään. Ohjelma käynnistää joskus ennen tämän vuoden loppua, kun 300 Smart Fortwo laajennuksia myrsky kaupungin jokaisen powered by 30 kW sähkö propulsiojärjestelmän ja litiumioniakku, joka lupaa kestää jopa 84 mailia yhden maksutta. Aina autot lopu mehua, kuljettajat voivat ladata milloin tahansa 1000 Blink EV latausasemaa (tarkoitus asentaa loppuun mennessä 2011), ja suunnata sitten windsail, ostaa valkoinen pellava housut, tai mitä ihmiset tekevät monivuotisten auringonpaistetta. Uteliaisuus herätti? Ohjaa ohi tauko koko lehdistötiedote.

Jatka lukemista Car2go tuo Pohjois-Amerikan ensimmäisen täysin sähköllä carsharing ohjelman San Diego


Car2go tuo Pohjois-Amerikan ensimmäisen täysin sähköllä carsharing ohjelman San Diego alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 heinäkuu 2011 10:18:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Saksan Auto Scene | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar