torsdag den 14. juli 2011

IDC ja Gartner: US PC myynti on edelleen hidasta, Apple, Toshiba nähdä hyppää markkinaosuuden

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/14/idc-and-gartner-us-pc-sales-still-sluggish-apple-toshiba-see/:


IDC ja Gartner ovat jälleen julkaissut kaksintaistelu kertomukset ja PC-markkinoilla ja mukaan heidän lukumääränsä, maisema katselee hieman erilainen. Gartner arvioi, että koko pc-toimitukset aikana Q2 tämän vuoden kasvoi 2,3 prosenttia viime vuoden vastaavasta ajanjaksosta, enemmän tai vähemmän concurring kanssa 2,6 prosentin globaali kasvu, että IDC löytynyt. Asiat ovat hieman synkemmät Yhdysvalloissa, kuitenkin jos neljännesvuosittain vuoden alusta vuoden lähetykset alas (5,6 prosentin Gartner, 4,2 prosenttia IDC), mutta ovat nousseet Q1 tämän vuoden. On konsernitasolla, HP hallitsee edelleen maailmanlaajuiset toimitukset mukaan molempien raporttien jälkeen Dell ja Lenovo, joka ohitti Acer kolmannesta sijasta.



Amerikkalainen tilastot, toisaalta, näyttää hieman vakavampia shuffling viiden parhaan joukkoon, Applen Yhdysvaltain markkinaosuus hyppäämällä lähes 11 prosenttia (hyvä kolmas sija) ja Acer tumbling-viides ansiosta yli 20 prosenttia vuoden vuosittaista laskua markkinaosuus (katso taulukko edellä). Tosiasiassa viiden parhaan joukkoon, vain Apple ja neljäs sija Toshiba kasvattivat markkinaosuuttaan Q2 2010 - jotain, että molemmat tutkimuksen yritysten johtuvan osittain heikko kuluttajien PC-markkinoilla ja kasvava suosio tablets johdolla iPad. Saat tarkempi tilastollinen jaottelu, pään ohi taukoa pari kattava lehdistötiedotteita.

Jatka lukemista IDC ja Gartner: US PC myynti edelleen hidasta, Apple, Toshiba nähdä hyppää markkinaosuuden


IDC ja Gartner: US PC myynti on edelleen hidasta, Apple, Toshiba nähdä hyppää markkinaosuuden alunperin ilmestynyt Engadget on ti, 14 heinäkuu 2011 08:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Electronista (1) , (2) | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar