torsdag den 14. juli 2011

Tuomari kieltää Applen pyyntöön nopeuttaa vastaan ​​käydyn Samsung

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/13/judge-denies-apples-request-to-speed-up-its-suit-against-samsun/:


Applen lakimiehet sen syytteen Samsung ovat kärsimättömiä nippu. Ensinnäkin he pyysivät tuomioistuimelta nopeuttaa löytö prosessi, jotta he voisivat saada käsiinsä Sammyn tulevista tuotteista ASAP. Sitten ne teki liikkeen leikata kunnes oikeudenkäynti ja pyysi jotta lyhentää aika tiedosto alushousut ehdotuksen puolesta. Eilen, tuomioistuin kertoi Apple hidastaa sen rulla epäämällä pyyntö pakata tiedotustilaisuuteen aikataulussa. Näin tuomari mainittu Applen tietoa Samsungin rikkomisen yli vuosi, ja siitä se harjoittaa lisenssin neuvotteluissa korealaisen yrityksen tuona aikana - mikä tuomioistuin ajattelee heikentää työllisyyttä ja Co väite, että he " ll kärsivät huomattavaa vahinkoa ilman kiiruhti kuulo aikataulu. Se on pieni asiassa Grand järjestelmässä asioita, mutta se osoittaa, että Applen itkee tiivistyvät kunnes koeaika saa kimppuunsa kuuroille oikeudellisen korville. Näyttäisi ihmiset Cupertinoon ehkä katsoa ITC jos he haluavat raketti Docket hoitoa.

Tuomari kieltää Applen pyyntöön nopeuttaa vastaan ​​käydyn Samsung alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 heinäkuu 2011 21:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink FOSS Patentit | lähde Tilaa (PDF) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar