torsdag den 14. juli 2011

Microsoftin Andy Lees Windows tulevaisuuden: yksi ekosysteemi työjärjestyksen ne kaikki

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/13/microsofts-andy-lees-on-windows-future-one-ecosystem-to-rule/:


Microsoft on nähnyt tulevaisuuden henkilökohtaisen tietojenkäsittelyn järjestelmät, ja se maailma, jossa on yksi Windows ekosysteemiin. Windows Phone pään Honcho Andy Lees - joka sanoi, että me ei nähdä WP7 on tablets aikana Microsoftin Worldwide Partner Conference eilen - vielä näkee liitutaulut, puhelimet, konsolit, ja PC leikkivät yhdessä täydellisessä harmoniassa. Hänen suunnitelmansa on tarjota käyttäjille yhdenmukainen kokemus kaikissa Microsoftin käyttävät laitteet, vaikka hän ei konkretisoida, miten tämä ainutlaatuinen ekosysteemi toimii. Viimeaikaisen näyttöä Xbox integraatio Windows 8 ja UI yhtäläisyyksiä tulevat työpöydälle OS ja WP7 näyttää siltä, ​​että Microsoft on hyvää vauhtia konsernin tulevaisuuden. Mutta vain aika näyttää, jos Mr. Lees "voi päästä meidät pirstoutuminen kanssa yhtenäisen Windows.

Microsoftin Andy Lees Windows tulevaisuuden: yksi ekosysteemi hallitsemaan niitä kaikkia alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 heinäkuu 2011 21:31:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Winrumors | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar