torsdag den 14. juli 2011

Apple menee patenttihakemus hullu kanssa 14 über tylsää viilaus, sarana valmistajat vapisevat pelosta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/14/apple-goes-patent-application-crazy-with-14-uber-dull-filings-h/:

Apple Patenttihakemukset

Miten tämä patentti onnellinen - tänä aamuna grand yhteensä 14 sovelluksia folks at Apple julkaistiin, jotka kattavat kaiken "kaapelin rakenne estää sotkeutumista" on "mukautuva äänipalautetta järjestelmä ja menetelmä." Useimmat ilmoitukset eivät ole mitään hirveän jännittävää - vaikka sotkeutumaton kuulokkeet, joissa sarjan vuorotellen jäykempi ja joustavampi sydämiä, on tervetullut päivittää standardin iPhone kuuloke, joka on yleensä vähennetään hallitsemattoman palloon solmua jälkeen vain muutama huolimaton heittää pussiin. Useita muita kuulokkeiden päättäjät ovat jo ryhtyneet vastaaviin toimiin pitämään johdot kurissa. Muita käyttökohteita ovat tekniikoita hallintaan GPU resursseja, kallistus sarana suunnittelu iMac, ja "kompakti syöttölaite," joka on oikeastaan ​​vain klikkauspyörä olemme kaikki tulleet tuntemaan ja rakastamaan. Jos olet todella osaksi minutia patentti apps, tutustu lähde linkit kaikkiin luonnoksia ja epämääräisesti muotoiltu väittää pikku nörtti sydämesi halajaa.

Apple menee patenttihakemus hullu kanssa 14 über tylsää viilaus, sarana valmistajat vapisevat pelosta alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 heinäkuu 2011 15:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde igoeIP Apple Patent Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar