torsdag den 14. juli 2011

Olloclip kolmen in-one objektiivi iPhone 4 tarkastelua

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/14/olloclip-three-in-one-lens-for-iphone-4-review/:



Ikä lugging noin tyyris DSLR pakki vain kaapata rento kalansilmä, laajakulma-ja makro kuvat voidaan loppusuoralla - joillekin meistä, ainakin. Designed by käynnistyksen duo Kaliforniassa, Olloclip oli ensimmäinen projekti esillä meidän Aseta kolikko sarjassa, ja olimme innoissamme oppia paitsi että se oli onnistuneesti rahoittama, mutta että laite on lähetysvalmis sekä varhaisen kannattajia ja uusia asiakkaita vain kaksi kuukautta myöhemmin. Lisävaruste tuo toiminnallisuutta kaikkien kolmen linssit iPhone 4 , ja se tekee niin hyvin, että se oikeuttaa jättäisit Pro-Kit kotona silloin tällöin - olettaen tietenkin, että kuvasi eivät ole vastuussa elintarvikkeiden laittamista pöydälle .



Vaikka kaupat verrattuna sen ammatillisten vastineet, 70 dollaria on paljon viettää missä tahansa iPhone lisälaite, jotta linssi n hintalappu ei välttämättä istu hyvin joitain käyttäjiä. Myös design rajoituksia tarkoita et voi käyttää linssin muiden laitteiden kanssa, ja ei voi enää taata yhteensopivuutta tulevien iPhones samoin. Siitä huolimatta meillä oli hauskaa ammunta kanssa Olloclip, ja mielestämme sinäkin. Head ohi tauko selvittää miksi.

Jatka lukemista Olloclip kolmen in-one objektiivi iPhone 4 tarkastelua


Olloclip kolmen in-one objektiivi iPhone 4 tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 heinäkuu 2011 13:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Olloclip | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar